Nikola Trujić slobodan igrač: Ideja je selidba u Segundu

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.19. | 18:31

Krilni napadač u očekivanju inostranog angažmana trenira sa Voždovcem

Na raskrsnici se nalazi Nikola Trujić. Jedna staza vodi u inostranstvo, druga znači ostanak u srpskom fudbalu. Snažni krilni napadač još nije prelomio kojim putem nastavlja karijeru.

Mada, precizirao je šta mu je vodilja.
Odlazak van granica je prioritet“, napominje 27-godišnji Trujić, koji je slobodan igrač na tržištu, pošto mu je završetkom minule sezone istekla saradnja sa Voždovcem.

Izabrane vesti

No, kako u Zaplanjskoj važi slogan „klub kao nijedan drugi“, tako porodična atmosfera u gnezdu Zmajeva omogućava bivšem fudbaleru Partizana da održava formu.
Imam „čiste“ papire, mogu bez obeštećenja da se preselim u drugu sredinu, a dok se to ne desi zahvalan sam ljudima iz Voždovca, na čelu sa gazdom Markom Zdravkovićem, što su mi omogućili da treniram sa prvotimcima, nije isto radiit individualno i u grupi. Inače, imamo sjajan odnos i džentlmenski dogovor da ako ništa ne pronađem u inostranstvu ostanem u Voždovcu“.

Na krov Tržnog centra „Stadion“ stigao je zimus, kao jedno od zvučnijih pojačanja, zajedno sa Dragoljubom Srnićem, Lazarom Arsićem, Predragom Sikimićem, no...
Nije rezultatskI ispalo kako smo se nadali. Konkretno, u mom slučaju, stigao sam kasno, pet dana pre prolećne premijere, taman sam uhvatio ritam, dobro odigrao utakmicu protiv Partizana, kad je usledila povreda. Bio sam prinuđen da pauziram pet mečeva, da bih tek pred kraj sezone opet ušao u tim. Ukupno 11 utakmica, bez gola, jasno pokazuju da to nije moja najbolja sezona, ali ne predajem se. Idemo dalje.“

Poziva ima. Sa više adresa.
„Javili su se neki klubovi, međutim, biću otvoren do kraja. I realan. Smatram da nije vreme da se otisnem u zemlje poput Kazahstana, gde odlaze malo stariji ili igrači na zalasku karijera. Imam snage da još dosta pružim fudbalu u nekom jačem takmičenju. Ne zanosim se da bih mogao u „lige petice“, međutim, pošto je moja velika želja da se oprobam u Španiji, verujem da bih mogao, primera radi, da se snađem u nekoj ekipi Segunde. Moj način igre i karakteristike bi, verujem, pogodovale takvom okruženju. Ili, možda Drugoj ligi Nemačke, belgijskom ili holandskom fudbalu, gde ima dosta prostora, da brzina i snaga dođu do izražaja“, naveo je Nikola Trujić, osim Partizana i Voždovca član još Smedereva, Napretka, Vojvodine, oproban u Izraelu, Rusiji i Rumuniji.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara