Nastavlja potragu za vezistom: Oleg Kononov (©AFP)
Nastavlja potragu za vezistom: Oleg Kononov (©AFP)

Ništa od dogovora sa Srbinom iz Indije, Arsenal iz Tule nastavlja potragu za naslednikom Kngve i Čaušića

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.08.22. | 17:47

Pregovori ruskog kluba i centralnog veziste prekinuti u završnoj fazi

Nakon ispadanja iz Premijer lige Rusije, Arsenal iz Tule suočio se sa nizom odlazaka, te su sredinu između ostalih promenili i centarlni vezisti Goran Čaušić i Kings Kangva. Srpski internacionalac karijeru je nastavio u tajlandskom Buriram Junajtedu dok je Kangva pojačao Crvenu zvezdu, te su u ruskom klubu krenuli u potragu za adekvatnom zamenom, a kao prva opcija nametnuo se Nikola Stojanović, međutim pregovori sa veznim fudbalerom propali su u završnoj fazi.

Srpski fudbalski legionar Stojanović koji je u prethodnoj sezoni pradvodio indijski Mohamedansa kapitenskom trakom oko ruke, posle godinu dana u timu koji predvodi ruski strateg Andrej Černišov, napustio je Indiju, nakon rastanka sa dosadašnjim klubom stupio je u pregoore sa Arsenalom iz Tule.

Izabrane vesti

Ipak, uprkos uspešno obavljenim lekarskim pregledima vezista rođen 1995. godine nije postigao dogovor sa timom koji opredvodi Oleg Kononov usled nesuglasica sa rukovodstvom oko detalja saradnje te je posle perioda provedenog u Rusiji nastavio potragu za novom sredinom.

Pre epizode u Indiji, Stojanović koji je prošao Partizanovu školu tokom karijere je igrao za Sinđelić, OFK Beograd, Slobodu iz Užica, OFK Bačku, kao i za klubove iz Grčke, Rumunije, Belorusije i Crne Gore.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara