""
""

Ništa od Partizan i Čukaričkog: Jovančić i Kojašević ostaju u Vojvodini

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.01.18. | 17:17

Lepe vesti za navijače novosadskog superligaša

Kapitenu fudbalera Vojvodine Dušanu Jovančiću (27) ovih dana isticao je ugovor s crveno-belima, pa su navijači novosadskog kluba s nestrpljenjem očekivali vesti o njegovim daljim planovima.

Napokon je postignut dogovor s pouzdanim veznim fudbalerom i on će i na proleće predvoditi tim, s tim što je ugovor produžio do leta ove godine. To je potvrdio predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Dušan Vlaović. Na taj način stavljena je tačka na spekulacije da bi Jovančić u zimskom prelaznom roku mogao da pojača Partizan.

Izabrane vesti

I Damir Kojašević (30) se dogovorio s klupskim čelnicima o daljoj saradnji, pa će i on biti na raspolaganju treneru Iliji Stolici u nastavku sezone, piše Dnevnik.

Dušan Jovančić je u Novi Sad stigao 2016. godine iz čačanskog Borca i dobrim igrama izborio se za to da postane jedan od oslonaca ekipe i miljenika navijača. Pouzdani vezni igrač u crveno-belom dresu do sada je odigrao 55 utakmica i postigao četiri gola, a izabran je i u idealni tim protekle jeseni. U karijeri je igrao za BPI Slaviju, Šumadiju iz Jagnjila, Zemun i Borac pre nego što je stigao u Vojvodinu.

Damir Kojašević (želeo ga Čukarički) je u Novi Sad došao poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka 2017. godine iz skopskog Vardara. Reprezentativac Crne Gore tokom karijere je promenio više ekipa, igrao je za Dečić (Podgorica), Jagloniju, Gornjik, Zetu, Sarajevo, Budćnost iz Podgorice, Astanu, Lokomotivu iz Taškenta, Mladost iz Podgorice i Vardar. U dresu Vojvodine je odigrao 14 utakmica i postigao četiri gola.


tagovi

Dušan Jovančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara