Ništa od Partizana: Škuletić potpisao za Monpelje

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.06.18. | 12:43

Na dresu dobro poznat broj

Kontakt je uspostavljen, obostrana želja je postojala, ali pred ponudom iz jedne od Liga petice Partizan nije mogao ništa, pa ni iz drugog pokušaja nije uspeo da vrati Petra Škuletića. Nekadašnji napadač crno-belih novi je član Monpeljea, pošto je sa francuskim prvoligašem ugovor i postao prvo pojačanje za novu srezonu.

Škuletić u Monpelje stiže kao slobodan igrač, jer je ispadanjem Genčlerbirligija u Drugu ligu dobio dozvolu turskog kluba da promeni sredinu. Pominjalo se da bi opet mogao u Humsku, imao je pozive iz zemalja iz okruženja i Srednje Evrope, međutim, ponuda Francuza je bila finansijski najbolja. Zato i ne čudi što se obreo u sredini koja je pogodna za fudbalere sa područja Balkana, jer su ranije dres ovog kluba nosili Nenad Stojković, Nenad Džodić, Emir Spahić, Aljoša Asanović....

Izabrane vesti

Monpelje nije obelodanio na koliko je saradnja ozvaničena.
"Srećan sam što sam potpisao za klub bogate tradicije. Ja sam klasični napadač, snažan i visok, najviše volim da igram kao sidraš. Daću sve od sebe za Monpelje i nadam se da će to biti dovoljno da doprinesem uspesima ekipe", rekao je Petar Škuletić, koji je izabrao da na poleđini dresa nosi svoj omiljeni broj - 32.

U karijeri je igrao za Teleoptik, LASK, Zetu, Vojvodinu, niški Radnički, Partizan, moskovsku Lokomotivu i Genčlerbirligi.

FOTO: MHSC/Twitter


tagovi

Petar ŠkuletićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara