Ništa od Zvezde: Vasiljević ostaje u Surdulici

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 14:31

Golman Radnika potpisao novi, trogodišnji ugovor

Ponuda je bila na stolu, Crvena zvezda je razmišljala o ideji da uzme jednog od najtalentovanijih golmana Srbije Nikolu Vasiljevića. Kako saznajemo, nije bila jedina, pošto se interesovao i danski Vejle, dok se još letos šuškalo da je bio nuđen i Partizanu. Međutim, po svemu sudeći negde je zapelo i 22-godišnji golman nastavlja karijeru u Radniku.

Surdulički klub je danas zvanično saopštio: Vasiljević je na obostrano zadovoljstvo potpisao novi, trogodišnji ugovor sa Radnikom.

Izabrane vesti

Naredni dani verovatno će pokazati zašto je transfer propao, pošto se u jednom trenutku činilo da je Vasiljević, od jesenas i reprezentativac u selekciji Mladena Krstajića, jednom nogom na stadionu “Rajko Mitić“. Da li se to predomislila Crvena zvezda ili Radnik? I zbog čega?

Mada, činjenica je i da su crveno-beli na početku priprema za prolećnu polusezonu imali petoricu golmana: Milana Borjana, Zorana Popovića, Nemanju Supića, te mlade Miloša Gordića (verovatno će nazad u omladince odmah) i Aleksandra Stankovića (verovatno će na kaljenje u Grafičar).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nikola VasiljevićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara