Komentari na vest

No comment (VIDEO)

@

@ssss

pre 6 meseci

Od kad pratim fudbal,a pratim ga 40 godina mi pričamo o propuštenim šansama.Odlika malih ekipa je da propuštaju šanse.Odlike velikih ekipa je da iz šanse daju gol.To još nismo naučili niti ćemo izgleda ikada naučiti.
D

Dejan m

pre 6 meseci

Za poraz je kriv veštak tj teren
n

nisam gost

pre 6 meseci

Sinoć smo videli tri sekvence Prva-Micko,Rodic,Serif nisu igrači kalibra za Euro utakmice.2-0 za YB oba gola sa leve strane gle cuda Rodic na levoj,Lajpcig isto,MC isto...slucajnost je fednom dva puta ali 6 je standard. Druga-Zvezda napravi 10 cistih sansi postigne jedan gol,dolazimo do zakljucka da nam treba 20 sansi za dva gola(sinoć je bilo samo 7 :) ) Treća-Zvezdi nije dao gol samo ko nije igrao sa njom a to nije slucajnost.
N

Nisam gost

pre 6 meseci

Da je Ohi sinoć bio u igri posle 10 min igre stajalo bi 2-0 za Zvezdu.Zvezda je jedini klub na svetu koja ceka igrača 6 meseci,dodje,daje redovno golove a onda ga odstrani iz ekipe samo zato jer se treneru(Stankovic) ne svidja kako igra i kako izgleda na terenu.A igrao je dobro,i najvaznije davao golove .Laik pored terena gledajuci Pavkova rekao bi da je covek amater iz Bambukovice ali ga redovno ubode.....Ko nas je kleo sa Serifom Ndaje nije dangubio.
1

12345m12345

pre 6 meseci

kakav crni stankovic, terzic je hteo da ga uvali u americku ligu za 3 miliona ali je on odbio i od tada je zakucan za klupu...
G

Goust

pre 6 meseci

Realno nismo imali srece (ili je ne znanje u pitanju) bili bolji, ali tako je u fudbal..
T

Težak srpski?

pre 6 meseci

Kod tebe je definitivno NEZNANJE, jer NE ZNAŠ da je to jedna reč.
H

Heavy metal

pre 6 meseci

Ja sam stvarno noćas sanjao da smo pobedili 4:3. Eto 😂😂😂
Г

Газда Милутин

pre 6 meseci

Да се Шиља Пешић нашао у тим шансама дао би минимум 3 комада !
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Sećamo se mi Šilje u tim šansama.
B

Budak

pre 6 meseci

Za mene je zvezda pobedila 6:2! 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂
D

Delija penzioner

pre 6 meseci

Ndiaye koje jaje ...
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Sinoc svaka druga ekipa koja bi igrala protiv Young Boysa bi pobedila. Napred bez ideja, pozadi katastrofa. Nije mi jasno kako su i zasto su pobedili. Nsame i Elia su kazastrofa losi napred, Bonito i Camara pozadi haos. Males nam ne treba u Reprezetaciji imamo bolje. Ugrinic igra ali sta igra pojma nemam. Iskreno Brate mili ni on nebi nam nista pomogao realno iskreno.
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Madjija....Madjija.....Madjija...MadjijaMadjijaMadjijaMadjija....
b

bk v

pre 6 meseci

Poredajte sve sanse iz utakmice u utakmicu Zvezde, i sve sanse protivnika Zvezde, saberite sve sanse utakmicu po utakmicu... Posle toga poredajte proslogodisnji tim iz Evropskih utakmica, pa sadasnji, uvidite razliku u 5-6 igraca koji cine okosnicu... Mozda vam posle toga bude jasno pa pocnete da se bavite sustinom.
N

NoName1

pre 6 meseci

Kojom suštinom? Prošle godine smo bili pislednji u LE? Kojom suštinom?
M

Mnr1

pre 6 meseci

Kao sto rekoh, cz " pobedila"
B

B U M E R A N G

pre 6 meseci

Nema drugog racionalnog objašnjenja za ovo nego li da su se kletve pokradenih navijača klubova Super livada lige okrenule i obrušile na nas na ovoj utakmici kao osveta za sve zlo koje činimo u livada ligi. A obzirom da ne stajemo u tim zločinjenjima, dešavaće se stalno i nanovo.
2

2 na 2

pre 6 meseci

Kakva li je kletva vas onda stigla i šta li će vas stići kad se divite svim pokradenim utakmicama ove sezone sa krš igrom. Samo vi ne izlazite iz jazbine. Mi makar imamo za čim da žalimo, vi nemate ništa drugo sem da uživate u jedinom uspehu ove sezone, Zvezdinom ispadanju iz EL.
G

Gost 323

pre 6 meseci

A cije kletve stizu kad puknes 5:0 i pri tom ni ne prismrdis njihovom golu... kakve li su to kletve?
F

Furioso

pre 6 meseci

Zvezda je večeras odigrala korektno i napravila dosta šansi.Potpuno logično kada izađeš sa formacijom koja je najadekvatnija za ono čime raspolažeš u rosteru i kada igrače postaviš na prirodne pozicije.E sad žalosno je što je Bahar plaćen preko milion po sezoni da tako nešto vidi i shvati ranije a ne da gura neke svoje sumanute ideje da bi kao pokazao kakav je on arhistrateg i kako on vidi nešto u tome da mu Mijailović igra beka a mi eto to ne razumemo.Mijailović je večeras odigrao na svojoj prirodnoj poziciji,srčano,očistio gomilu toga i plus pomagao malom Nedeljkoviću.Veliko pitanje stoji nad svima koji dovode igrače u CZ.Svi mi znamo da 5 miliona nije veliki novac u današnjem fudbalu ali mi stvarno nismo dovoljno bogati da taj za nas ipak veliki novac bacamo na likove kao što je Ndijaje.Ne može me niko ubediti da za taj novac nije mogao da dođe bolji igrač.Ovoga ako je neko gledao sa loptom u nogama i bilo mu normalno da se za njega da 4-5 miliona taj treba da menja profesiju.
U

Uprono menjate teze

pre 6 meseci

Isto tako ih je pravio i masio Jang Bojs, Lajpcig, Siti ali se to uporno odbija videti... Ocigledno je najbitnije sad okriviti losu srecu i trenera. Od ove ekipe jedino Bukari i Glazer mogu da igraju fudbal u ozbiljnim ligama, samim tim i u LS.
Y

Yes comment

pre 6 meseci

Neko od gore vidi sve...
L

Lee

pre 6 meseci

Pa zna se na koji način, prvo i osnovno izbaciti glavnog krivca koi je trebao odavno da ode, a to je svi znamo Bahar, a usput neka povede i ove što ih je doveo sa sve njegovim golmanim. A posle vratiti sve one koi su nosili igru u Zvezdi , i da se vrati Borian i Katai.
Y

Yello

pre 6 meseci

Nešto ti ne ide gramatika
g

gramatika

pre 6 meseci

Ne zna covek kako se pisu prezimena tih velikih Srba. Ako je katai, moze i borian :)
A

Apoel

pre 6 meseci

Nista vise nije moglo da se ocekuje posle 6 promasenih stopostotnih sansi!! Prva stvar koja se videla veceras je da je mali Mijatovic klasa za onog nesretnog panja Serifa iako je i on promasio 2 lepe sanse. Rodic nije vise za ozbiljan fudbal. Najvece greske su prodaja Erakovica i Azarova posle priprema a dovodjenje onog panja i Djige zadnjeg dana. Od tog momenta je sve krenulo nizbrdo!! Ivanic nedorecen. Bukari uvek opasnost ali nekad je mnogo sebican i preteruje u soliranju. Lucic i Kraso su uneli pometnju ulaskom danas i vidi se da je Kraso kvalitetan u polju i sve a isto tako se vidi i bol u predelu prepona kod njega jer je otpao iz tima zbog gore navedenog panja... Za Bahara mislim da je ozbiljan trener ali nekako mu nista nije leglo posle priprema i ovih "pojacanja" zadnjeg dana prelaznog roka, luta u svemu, previse tumba... ima tu verovatno necega i zbog situacije u Izraelu ali neka sok terapija je neophodna sada jer se ova nasa liga mora osvojiti sa bar 10+ bodova razlike lagano!
p

pfc

pre 6 meseci

Kaze terza da ima 70 milki na stolu za samo par igraca. Hahahahahahha
Y

YayaT

pre 6 meseci

Apsolutna podrska Baharu. Imali smo jako dobre meceve protiv Red Bula, i sasvim solidne protiv Young Boysa, pa cak i jedno poluvreme u Manchesteru. Nije on kriv covek sto smo se odjednom setili da menjamo nacin igre, igrace i sve to tako u hodu, umesto planski. Jednostavno, zakasnilo se sa svime, pa i tako sa Barakovom aklimatizacijom. Ja bih se opredelio da ulozim sredstva u razvitak ovih par jako talentovanih igraca poput Nedeljkovica, Lucica i drugih. Skauting je dobar posao odradio sa Hvanogom, covek se jako puno trudio danas ali ovom timu treba vreme i jos poneko pojacanje.
D

Dachaa

pre 6 meseci

Jos jedno 10-tak pojacanja,dokle vise gomilanja igraca?
S

ShomyMirijevo

pre 6 meseci

Ovo je velika sramota naseg kluba a ti si jedan demagog koji kad je lepo izlazi na RTS i svuda po portalima kako je Zvezda nikad jaca a ono totalna suprotnost.Samo stolica da se sacuva i sinak zaposli na funkciju.Sto se mene tice veoma sam blizu odluke da vise ne punim tvoj fond mojim parama za sezonsku gde ce neki bilmez da dodje i da mi kaze ja sam prvi tu seo a moje mesto koje ja godinama placam i da bi seo na svoje mesto ja moram doci ranije 3h da ne bi imao problema plus jos iskisnem ali nema veze uvek verujes,igrace moja Zvezda a ona iznova izda pa izda.Vala necete me vise praviti budalom.
S

ShomyMirijevo

pre 6 meseci

Terzicu izadji i kazi sta se desilo,da najskuplji tim nista ne uradi.Ja kao veran navijac i neko ko je platio sezonsku nije dobio ove sezone nikakvo zadovoljstvo a pare pukao i to ne male za sta pitam ja tebe.Mani me te price gde je Zvezda bila pre tebe,nikako nismo napredovali,samo stagniramo i put u buducnost nam je smesan.Voleo bi da ti vidim ledja kao i Baharu,Serifu,Djigi,Rodicu koji vise ne lici ninasta.
b

banemce

pre 6 meseci

JB.JE NAJGORA EKIPA U LIGI SAMIONA..I OVAKVA ZVEZDA BEZ IJEDNOG VIDJENOG IGRACA JE BOLJA..OVO PISE GROBAR I TO VELIKI..ALI SVE DODJE NA NAPLATU..ONOGA MOMENTA KADA SU SE DOM.TIMOVI DRZNULI DA IGRAJU PROTIV C.Z. A STRANI DA IH DELJU KAO STO RADE GODINAMA DOLAZI DO KRAHA..KO JE MARIN..STA JE ON..KO JE TERZIC HVALISAVI PREPOTENTNI DIR. KO JE BAHAR BIVSI TRENER MAKABIJA..FUDBALERE NE BIH JER TO JE KATASTROFA..I STA SE OCEKUJE A KOLIKO PARA DATO I OPROSTENO...NISTA..TIM PRAVE PRAVI DOM. TRENERI A NOVAC SE DAJE ZA PROVERENE FUDBALERE...TO JE ONO STO VALJA A OVO NEVALJA
г

гост

pre 6 meseci

Има ли ова редакција, портал или шта већ, неку контролу пре објављивања текста? "No comment, "sentenca"...Текст је огаван са овим туђицама. Пишите српски језик, молим вас. Хвала,
D

DM011

pre 6 meseci

Stojic Ranko doveo Ndiajea...zato i cuti nema kritike ali zato Bahara pljuje.Najveca ljiga zna ceo grad
d

dušan011

pre 6 meseci

Terzić, Mrkela, Marin, Bahar i jedno deset igrača koje su oni doveli najmanje - CRVENI KARTON.
s

srbacar

pre 6 meseci

1712
v

v1ad

pre 6 meseci

Ostaviti Nedajega tamo nekoj banci u zalog za kredit i od tog kredita isplatiti Bahara. Eto vam rešenje.
D

Dzoni-1970-

pre 6 meseci

Koliko su bodova donele ove slike za srpski fudbal? Zna li se sta?
2

24.04.1902.

pre 6 meseci

1 preko 2! 😅🤣😂
n

navijac123

pre 6 meseci

Pa iskreno pitanje za ljubitelje fudbala bez price o klupskoj pripadnosti . Pa zar je stvarno neko ocekivao da se zvezda potuce za drugo mesto u grupi lige sampiona kvalitet skorman kao i partizanov . Gledam utakmicu staru pre neki dan C.Zvezda - Barselona 96' to puca svaki duel tehnika ne bi se postideo Kevin De Bruyne od beka zvezdinog Njegusa ovo je stvarno dno sta se gura da igra tamnoputi igraci i ostali polutani .... Sportski pozdrav
5

55

pre 6 meseci

Zasluzen poraz.
F

Forever Young

pre 6 meseci

Neka svako od vas ode na Sportal vesti o FK Zvezda, i neka pročita naslov, DOVIDJENJA GOSPODINE BAHAR. Pogodili su sa tekstom od A do Š. Svaka čast novinaru koji je napisao taj tekst. Taj njegov tekst trebaju svi portali da prenesu.
I

IVAN 82

pre 6 meseci

Gde spiskase 7,8 Miliona samo u zadnjiih 24h ljetnjeg prelaznog roka. Jos kad se vidi koliko igraca skupih na klupi ili nije u konkurenciji za tim. Ali nem veze, ponovo ce se naci neka firma stocarska, koja ce dati 10,20Miliona ako treba da se dovede jos neki Ndaje i sijaset napadaca sto su doveli zadnje 2,3 sezone.
N

Nije

pre 6 meseci

7.8 miliona evra, nego 9.5. Hvang 5 i Šerif 4.5. Plus plate preko milion evra sa bonusima. Da ne pominjem i ostale strance koji imaju odprilike iste tolike plate.
d

dušan011

pre 6 meseci

Hvang obeštećenje 5 miliona evra, Ndiaj 4,5 miliona evra. Plus plate po milion evra neto obojici godišnje. Liga bez obeštećenja došao, ne znam kolika mu je plata, ispod pola milke godišnje neto nije. Kamo sreće da je 7,8 miliona evra. I da, od osvojenog boda i LŠ Makabiju iz Haife ide 100.000 evra po ugovoru sa njima,a plaćeno meni njima obeštećenje za Bahsts oko milion, kao i za Glazera oko pola miliona. Ceo prihod od LŠ potrošen je samo na njih. Gde su ostali igrači, njihove plate i slično? Terza magija za svoj džep.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 6 meseci

Jel novinari uopšte smeju da postave ovo pitanje? Ajmo redom. Ko je doveo Krasoa, Olajinku, Stamenića, Đigu, ovog nesrećnog "špica" Nedaje? Ko je na silu oterao Erakovića, prodao Azarova? Ko je doveo i Bahara (o njemu tek poseban rad može da se piše). Samo krivci za ovo stanje će da iz medija nestanu kao pinokio u kubiku drva. A od koliko sutra kreću tekstovi o Baharu, od Darjana prvog. Naravno, milionska pojačanja se nigde neće pominjati. Sve će se svaliti na Bahara (a i on je itekako kriv) a oni koji treba da idu i iz KK i iz FK će se zakloniti iza drugoga.
M

Mikica45

pre 6 meseci

To sme samo u komentarima jos uvek da se provuce. Taman posla da novinari pisu o tome, ili da se pomene nesto tako uzivo u analizama.
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

aj sto vam izuko pare kroz spiridona,bakajoka, kenjasa,garsiju, la prevaru, zandinjeru, italijane al na kraju slag na tortu Endiaje haha i to ni manje ni vise 4 miliona .Pa ovaj Korejski Mesi haha cekaj pa dokle ce da vas vrti ?? iznese covek 50 miliona laganica dok vi brojite koeficijente
k

kikoman

pre 6 meseci

Kraso je dosao kao neko ko je imao preko 10 golova i asistencija u ligi koja je jaca od nase, i to kao slobodan igrac. Olajinka je dosao kao najbolji igrac Slavije iz Praga godinama unazad, kao slobodan igrac. Salo slepac takve igrace ne bi doveo. Po meni jedino je Ndiaj promasaj, ali on je zrtva rostera gde nema levonogov spoljnjeg igraca, gde desno igra sebicni bukari i zrtva bunker lige gde ne ulazi u sanse. Prodaja Azarova velika greska, kao i prodaja Erakovica. Jos je veca greska ako se zna da nisu dovedene adekvatne zamene. Bahar tu nista nije kriv, verovatno cemo biti jesenji prvak i prvak na kraju sezone. Nikada necemo biti u stanju da konkurisemo evropskim ekipama sa srpskim trenerima. Miloje je bio luda sreca, u Dekija sam se razocarao, a Cokna je bio poslednji u slabijem takmicenju ne znam sto njega prizivamo...
B

Brankoni84

pre 6 meseci

Od sutra kreća akcija spasavanje redova Terzinja.😂😂😍
R

Redakcijo

pre 6 meseci

Ima li npr neka komparacija Hvanga i Ugrinica… Pa Ugrinic je De Brujne za ovog azijata…Scena u 60. min kad sece loptu a onda sporiji ali pismeniji nosi Hvanga do 16m zvezde i daje pas na stranu…Msm nije da je korejanac los ali za fizicki fudbal on je dete
e

ekdm

pre 6 meseci

ne Ke..j...Hwang je dobar igrač, ne uklapa se u ovaj sistem i s ovim saigračima...trener treba da napravi tim a ne da svira unaokolo...ovde jedino Điga i Ndiaje i možda još po neko su loši, od ostalih može da se stvori nešto, ima materijala ali je loš kuvar!
a

au

pre 6 meseci

Sve zvezdine sanse su rezultat ocajnog jang bojsa i neverodnih gresaka
A

A daj brate

pre 6 meseci

Opišite, nemojte biti rave...
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Grobar sam al svaka čast Jang Bojsu..
U

Urgija

pre 6 meseci

Zato i jesi grobar. To nije za pohvaliti to je da te bude sramota. Jbg, gledaš Zvezdine utakmice svakako. Puno pozdrava id Danaca i TSC.
A

Agrobanka

pre 6 meseci

Trebali su da izgube i u prvom mecu,za sta je CELIH 100M!!
o

oće to tako

pre 6 meseci

Kad baciš pare na drugorazrednog crnca samo zato što je stranac i predstaviš kao da je drogba a ono za treću francusku ligu zreo
p

patuljasti zlotvor

pre 6 meseci

samo kod nas moze da prodje prica da je neki lik bio cudo u francuskoj drugoj ligi i dolazi u srbiju .Cisto praznjenje klubske kase i price za naivnog navijaca.
h

hahahhahahahha

pre 6 meseci

kakva drzava takav projekat...
A

ApsolutnoJa

pre 6 meseci

Serifa prodati dok ne oslabi kurs
f

ff

pre 6 meseci

Sve bi bilo totalno drugacije da su igrali A reprezentativac Mitrovic i Vunderking Kabic, suvo zlato Zvezde!
b

banence

pre 6 meseci

NEMATE VI PRAVOG FUDBALERA GODINAMASVE OVO OSVAJANO ZNA SE KAKO JE OSVAJANO REZULTAT JE DOSAO NA NAPLATU SEM ULOZENOG NOVCA ULOZENOG U PROPALU INVESTICIJU KOJA SE ZOVE C.Z. NISTA TU NEJASNOG NEMA.DANAS STE IGRALI PROTIV NAJGOREG KLUBA LIGE SAMPIONA OD KOGA STE I VI OBJEKTIVNO FUDBALSKI BOLJI...I NISTA..NA SVAKOM MECU PRIMATE GOL DVA I TRI..NISTE NAVIKLI DO OVE GODINE DA PROTIVNICI PROTIV VAS IGRAJU FUDBAL..SVE UNAPRED DOGOVORENO..NESTO SE MENJA..DA BI BILI BOLJI I VI NESTO PROMENITE..NE GLEDAJTE KA BRDU TAMO STE UCINILI DA SVE PROPADA PA I OVO STO JE NESTVARNO NA TABELI OBZIROM NA TRETMAN I PRITISAK IZGLEDA KAO NAUCNO FANTASTICNI FILM
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Šta vam znači to no koment???? Jel se već pravi alibi priča, imali smo šanse nismo iskoristili???? Koga boli uvo za to. Ne upisuju šanse bodove, nego pobede. A i oni su imali par dobrih šansi za još koji gol. Četvrto mesto u grupi je NEUSPEH. Ja se odlično sećam šta je Doktor izjavio posle žreba, YB su potencijalnih 6 bodova, onako sav srećan što su nam oni došli iz četvrtog šešira. Najjači tim od Barija, Srpski Bajern, nemamo konkurenciju u našoj ligi itd itd itdddddd. Budi mangup sada pa izadji pred Zvezdašku javnost pa objasni šta se ovo dešava, sa nikad većim ulaganjima. Nisam hteo da te prozivam dok se ne završi liga šampiona, i naša liga, ali ovo je katastrofa. Od samog početka sezone sam podržavao Bahara i sve igrače pogotovo strance kada su ih svi napadali, podržavao sam ih isključivo zbog Zvezde. Jedva da imamo tri četiri igrača dostojna lige šampiona. Šta ja sve ovo pričam, samo se još više nerviram i jedem samog sebe.
m

mali majmun

pre 6 meseci

Kad se setim da ste prozivali pixija i reprezentaciju 😆😆😆a ljudi se plasirala na Ep,to vam ne valja a ovo valja i tu je pun stadion,savez dobar itd😆😆😆
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@mali majmunu. Ja nikada nisam prozivao Piksija. Piksi je za mene najveći i najbolji Zvezdin igrač svih vremena. Bezbroj puta sam ga branio ovde na komentarima kada ga je Doktor napadao, i kada ga je Sever napadao. A i svim srcem sam bio za Vidića da bude predsednik saveza. Na pogrešnoj adresi se žališ.
F

Figueroa

pre 6 meseci

Najveca drskost i bezobrazluk je da "ono" nosi Zvezdin dres sa brojem 9
Z

Zvezda mi je sve

pre 6 meseci

Svi mi koji bar malo poštujemo Zvezdu treba 17 decembra da pružimo podršku našem predsedniku u borbi protiv crne sekte i time se zahvalimo predsedniku na svemu što čini za nas svih ovih godina. Do sledeće sezone i nove lige šampiona. Živeo Predsednik, živela Zvezda!!!
z

zeca

pre 6 meseci

Decko ja sam Zvezdas!Ali ti si opasni dalabu!
b

banence

pre 6 meseci

GLASACEMO I TEBE ZA PREMIJERA SAMO DAJ PODATKE....PA TAKO I OSVAJATE TITULE SVE OVE GODINE MALI GARAVI IZ RUPE NAM DOBRO DOSLI..ALI I ON IZGLEDA VIDI DA OD VAS VAJDE NEMA..CIM PUSTA U DOMACEM PRVENSTVU DA SE IGRA POSTENO...E TU STE ODMA TANKI..EVROPA NIJE ZA VAS TO STE SHVATILI....ALI 17 OG IZADJITE NARAVNO BILO BI I NEKULTURNO DA NE GLASATE ZA ONOGA I ONE STO VAS KONSTANTNO GURAJU I PUNE TOKOM POSL.7 GODINA....ALI VOLIM KAD SE SAMI JAVLJATE...TO JE VEC SIMPATIJA
P

Popsi

pre 6 meseci

Biće bolje za 17 godina.
H

Hej

pre 6 meseci

Otkaz Mrkeli o njegovom Ndjajcu i Djigerici.
H

Hrabra zvezda

pre 6 meseci

Hrabra zvezda
G

Gost73

pre 6 meseci

Bahara isterati zajedno sa Šerifom
Z

Zajdi zajdi

pre 6 meseci

Rodic ti dobar igrac? Lucic, Mijatovic, Nedeljkovic ti dobri igraci? Sa takvima, ni Murinjo ne bi napravio nista.
Z

ZvezdasMiljakovac

pre 6 meseci

Vidim pisu ljudi da Bahar treba da ode. Da slazem se. Ali zajedno sa njim treba da ode i onaj koji ga je doveo.Terzic. Da li ce ikada taj covek da preuzme odgovornnost za nesto. Ljudi moji mi smo 4 miliona dali za napadaca koji je za 3 meseca u tri takmicenja dao 2 gola alo ejjj?! Umesto da terate Bahara prvo da oteramo Terzica. Stvarno dosta je bilo!
M

Mekmanaman

pre 6 meseci

Stvarno je dosta bilo Lige šampiona i da budeš konkurent švajcarskom šampionu. Hajde da se mi vratimo sezonama kupanja i ponižavanjima od raznih Černomoreca. Koga da dovedu da bi parirali " aždajama " u Ligi šampiona? Uloženo nikad više u tim, a uloženo 10 miliona evra. Toliko godišnje ima ekonom u Sitiju. Treba biti realan i reći da je Zvezda trenutno za Ligu Evrope, a da je svako igranje Lige šampiona premija isključivo zbog para i zbog dolaska vrhinskih klubova i što bi se reklo spektakla na tim utakmicama. Niko i ništa ne valja, a osvojeno šest titula za redom i tri duple krune. Niko se više i ne seća kad je Partizan osvojio neki trofej ili pobedio u derbiju. Godinama sanjana Evropa, a ne liga šampiona pa smo je igrali tri puta u šest godina. Grešaka ima i biće ih, ali budimo realni da niko ništa ne zna ne bi bilo ovakvih rezultata.
@

@Mekmanaman

pre 6 meseci

Samo da odgovorim ovom pametnjakovicu da nije niko ni mislio da se borimo sa azdajama u ls. Borba je bila sa yb, osim ako oni nisu za tebe azdaja, i tu smo borbu izgubili. Pominjes da je zvezda tim za le, ali momcino pametna mi ne idemo u le jer nam se isprecila azdaja young boys, da li shvatas sta govoris ti?? Nase prvenstvo smo mogli osvojiti sa timom i trenerom od prosle godine, nije moralo biti istorijskih ulaganja o prepametni covece
i

i dalje tvrdim

pre 6 meseci

Da zvezda ima igraca u omladinskoj skoli, a i da ima u srbiji trener za nju. Mani me strucnjaka sa vana.
M

Mile led

pre 6 meseci

Zar oni nisu u rangu Reala i Barselone 😆😆😆
P

Popsi

pre 6 meseci

Nisu kao TSC.
K

Kompletni

pre 6 meseci

IdiJoti
Z

Zvezda le

pre 6 meseci

Okrecemo se predizbornim aktivnostima
J

Jöle 39

pre 6 meseci

Izgleda da je Partizan i ove sezone uradio najviše za Srpski fudbal.
b

blvkbz

pre 6 meseci

Partizan =1bod Crvena Zvezda =5 bodova Ovo je stvarno bruka izgubiti od ovih polovnih ekipa, ali Partizan se obrukao nikad gore ove sezone. Ej 0:5 od Liliputanaca
G

Gostiona

pre 6 meseci

Tako je zadnjih deset godina! Poene 80% Partizan !I onda zvezdanko sere stalno nesto!Sreca da su usli direktno!Inace bi terzan kukao odavno na sudije!Ma bre sve prevara
Г

Групни

pre 6 meseci

Н'Даје не даје, Красо промашује красно, Букари не уме да ували, Мијаиловић мали, жутокљунац прави, Катаи магични није више талични, све у свему, звезда пише жалосну поему
T

Trililoli

pre 6 meseci

Vidi, to sve prolazi u nasoj ligi gde sudije navlace za BG blizance, ali evo realnosti.

Mile Stručnjak

pre 6 meseci

Šerife ajde blago meni na klupu ili još bolje na tribine pa u zimskom prelaznom roku ga prodati za bilo koji iznos...
O

Oleg

pre 6 meseci

Niko ga neće ni za 5 dinara
j

jazavicar

pre 6 meseci

Bahar je 0 od coveka i treba ide u Izrael da ga brani od veke sile a Zvezdu da ostavi idajte mu i kes i aaa upm da se zdravimo ovobje sramota ovakvim stavom izlazi pred novinarku i da se breca ajde sad gledaj treninge iz loze na tabletu sramota
9

999888777

pre 6 meseci

ОКРЕЋЕМО СЕ ОБАВЕЗАМА У ДАВАЊУ ЖУТИХ КАРТОНА. НАРАВНО, СВИМА ОСИМ ЗВЕЗДАНУ ТЕРЗИЋУ ЈЕР СЕТИТЕ СЕ ГДЕ СМО БИЛИ...
m

milittao

pre 6 meseci

čestitam duplu krunu našem šampionu, našoj hrabroj Crvrnoj zvezdi. nakon titule šampiona pripremnoj perioda danas su osvojili i titulu najviše promašaja na jednoj utakmici. čestitam, slaviće se ovo duboko u noć.
E

Ekološki savetnik

pre 6 meseci

Hvala mocartu na kvoti 1.87 za igru 1X&0-3. Ja sam danas od kladionice dobar 174€. Sva sreća pa se nisam zeznuo da odigram 1&3+. Očekivao sam da ovaj trener Zvezde ubaci za odlučujući meč u Evropi Kataija, Krasoa, Degeneka i Milunovića. Sva sreća opet kažem, jer da sam znao postavu sa kojom će izaći verovatno bih i igrao 1&3+. Hoću samo još da napišem da je ovo bruka i sramota kako nas je Zvezda predstavila ove sezone. Sportski pozdrav.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Vi ste nas bolje predstavili? Al si dobar.
G

Gaj Kasije Longin

pre 6 meseci

Svi su krivi osim Terze! Pa ja vam kao Grobar kažem da je od Vazure gori samo Terzić! Prodali su Azarova a ostavili Rodića, alo pa jel treba šta pojašnjavati?

Aleksandar Trajkovic

pre 6 meseci

Nemam ideje sta da mislim. Dva trenera su izgubili 9 bodova u evropi sl godine padamo na rang listi...Vreme je terza na zimu da odu neki igraci. Jbmg podrska do kraja sezone Baharu sad nema poente da ode.... Titulu protiv onakvog partizana nema sansi da neosvojimo. Ali stvarno nekad masimo sa igracima pa to ti. Ako se ne popravi igra do leta mogao bi i Bahar sam da ode ... Al hajd istrpeti do kraja sezone. Da vidimo hoce uspeti taj projekat koji on forsira kad smo se vec uvatili toga.
p

ppp

pre 6 meseci

Nije do igraca, sa gorim igracima dobar trener moze svasta da napravi. Npr pogledaj argentinu ni jedan igrac preko 170cm i prilagodio covek igru na osnovu konstitucije igraca. A npr mi imamo u reprezentaciji igrce od po 2m a trener hoce da igra od noge do noge... E tako i Bahar mora da zna mane i vreline igraca i to da iskoristi a ne pusti ih na livadu kazes pozicije pa sta naprave...
l

llll

pre 6 meseci

za sve rezultate se zahvalite Terzicu. kao sto sam i rekao unistice zvezdu zadnju godinu i precice u ofk sa sinom.
G

Gostiona

pre 6 meseci

Istina!!!!
H

Hrabra zvezda

pre 6 meseci

Hrabra zvezda
l

llll

pre 6 meseci

Rano ste stavili tanjire na sto
Z

Zvezdas1989

pre 6 meseci

Bahar out,Katai,Kraso,Kanga i Ivanic moraju igraju mozda nemaju brzinu al imaju znanje i jednim pokretom mogu da priprete.Ja ne znam ko gura Lucica,Ndiajea,Stamenic los,da ne pricam o zadnjoj liniji.Dragovic postao previse spor i kiksara,Djiga ima potencijala,bekovi losi,prodas Azarova i otpises Viga koji su valjali.Ocekujem za trenera MIlojevica,Grofa,Sredojevica ili Prosineckog
A

Acaaaaaaaaaa

pre 6 meseci

Điga je ozbiljna rupa i tempiranana bomba za kiks...kako čovek ispada lagano
O

Ojsa

pre 6 meseci

Kad nece onda nece,2 dana da smo igrali ne bi dali gol,bukvalno sve smo promasili sto smo mogli,imam osecaj da je dunuo penal za nas da bi i to promasili. Ako nam je za utehu bar su odigrali najbolju utakmicu ove sezone ali dzabe utehe.
p

publika

pre 6 meseci

Crno nam se piše ako je ovo naša najbolja utakmica! Kao što smo mogli da damo par, tako smo mogli i da primimo još par samo da je malo ozbiljnija ekipa bila u pitanju. Pozadi duva promaja, ne zna se ko gde stoji, kad jedan igrač ispadne automatski je to prilika za protivničku ekipu, loptu ne umeju da izbace iz šesnaesterca, na prekidima užasno postavljeni, kada dobijemo korner veća je opasnost po naš nego po njihov gol... Tako da, to što smo stvorili par šansi apsolutno ne znači ništa.
D

Dejani

pre 6 meseci

Serif je krivac na kvadrat. Promašio nemoguće. Da je ga dao bila bi drugačija utakmica. Ono za Bukarija pripisujem tome sto nije navikao na teren.. Hwang je imao peh, a Mijatović nije Pedja da ga pogodi, nego dijete koje jos nije ni ušlo u drugu deceniju života..
h

hahahahah

pre 6 meseci

Nisam znao da Mijatovic ima 9 godina hahah
D

DDDD

pre 6 meseci

U drugu deceniju zivota je usao kad je napunio 10 godina.
D

Dejani

pre 6 meseci

Hvala na ispravci. Na to sam i mislio

Pule

pre 6 meseci

Krasoa sam gotivio al decku se ne igra fudbal lenj smoren ,tako da bolje da ga otpuste nego da zauzima mesto,Nedeljkovic kao da nine postaojao na to desnojnstrani al dbr mlad je ,rodic klasika decko kao da oci nema samo onako frci u prazno,napadaci smsno sta mase,lucic najveca kanta po meni,kanga je trebao da pocne ovu tekmu ,kangwa nikako i ne dobija sansu ,jedino bukari i hwan sto nesto urade ovo ostalo 0
P

Pristrasni posmatrač

pre 6 meseci

Kao protiv Rendžersa, dobro odigraš, imaš gomilu šansi, ne možeš da budeš nezadovoljan posle utakmice, ali kad se sve sabere i oduzme - iz*uvali smo ga
Х

Х Х

pre 6 meseci

Баш напротив, у Глазгову смо играли фудбал, ово вечерас игра без главе и репа. Одвратно.
R

Rendzers je bila utakmica za uzivanje

pre 6 meseci

Ma kakav Rendzers kakvi bakraci. Neuporedivo... Protiv rendzersa smo mi davali golove ali su ponisteni zbog ofsajda. Precka... U Beogradu dali dva gola, imali jos sansi ali golman branio kao lud. Ovde bre mi promasujemo gol bez odbrane golmana, Ndaje tuce u zemlju, strasno, mali Mijatovic isto ceo fudbal, Bukari ne znam sta bih rekao... To je neznanje a protiv Rendzersa je bilo slabosti u odbrani ali se igralo dobro. Ovo je krs, bruka i sramota
g

gooxy

pre 6 meseci

Kakav amaterizam napadaca i to u ovako bitnoj utakmici
A

Astral

pre 6 meseci

Ima comment: Namestena liga!
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Zato ste prvi što je nameštena.
A

Astral

pre 6 meseci

@ Nenad 1246 Koji smo to "mi"? Ako gadjas Partizan, nisam navijac Partizana. A kao dopunu uzroka ovog rezultata dodajem cinjenicu da BG blizanci namestaju 30 godina unazad nasu ligu i evo rezultata.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

A šta si očekivao da budemo konkuretni u LŠ tolko da sve pobeđujemo sa ulaganjem od 10 miliona. U kom svetu ti živiš?
A

Astral

pre 6 meseci

@ Nenad 1246 Koliko miliona su od drzave dobili Mladost Lucani? Spartak Subotica? Napredak Krusevac? Ili treba da te podsetim da je jedan Proleter iz Zrenjanina ugasen jer za njega nije bilo miliona iz budzeta Srbije? U tom svetu ja zivim.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

@astral A jesu u tom svetu dotični klubovi šampioni Evrope i Sveta sa armijom navijača? Dali i tom svetu isto dobija i Real i Betis?
4

421

pre 6 meseci

Imam ja comment. Kad oteras trenera koji nema poraz u prvenstvu i dovedes coveka kome pruzis nesto sto nikome drugom nisi onda ti se vrati ovako. Uigravas jedan tim cele pripreme i to sa 3 stopera, prodas oba beka jer ti ne trebaju a potom kad krenu utakmice igras sa 4 pozadi sa kompletno drugim timom. To moze samo malouman covek. Muka mi ga je. Ali ne, "analiziracemo...".
k

kikoman

pre 6 meseci

covek koji zavrsi poslednji u slabijem takmicenju je bolji trener...uigravas tri stopera prodaju ti jednog...vidis da ne ide sa tri stopera promenis formaciju a tu ti ostavili samo rodica mucenog na levom beku...javljaju se maloumni sami ovde
Р

Роковски

pre 6 meseci

Нисам чак ни навијач Звезде, али Шериф за овај трзај главом заслужује кривично да одговара.
J

Jamb

pre 6 meseci

Drugar sa vratnim gipsom bi je bolje udario

Mali peca

pre 6 meseci

kao protiv rendzersa sve sto smo mogli da promasimo smo promasili
V

Va jes

pre 6 meseci

50 miliona ulozeniih je stvarno za no comentt.
N

News

pre 6 meseci

Kako srece da je samo 50.
G

GostGostuje

pre 6 meseci

Nisi u pravu,msm da je 200 miliona . Serif kriminal.
P

Promašio si

pre 6 meseci

Nismo mi KK Partizan
m

mx

pre 6 meseci

Mozete da menjate sta hocete ali sve stize na naplatu.
M

Ma sta kazes

pre 6 meseci

Zato ste vi tu gde jeste. Sve ove godine.
N

Nishlija

pre 6 meseci

Ma o cemu ti pricas??? Ko vam brani da osvojite titulu??? Evo imate priliku... i sta cete onda?????? Aman ljudi dajte samo malo razumnih misli!!!
k

kikoman

pre 6 meseci

a sto da se donose radikalne odluke pred najvazniji mec sezone, derbi 6og decembra? jel bahar kriv sto smo masili toliko?
t

tužni ciga

pre 6 meseci

Kriv je jer je selektovao ekipu koja ne ume da da gol evo vec 3 meseca
G

Gostimirko

pre 6 meseci

Jel stvarno mislis da bilo kakvu tezinu ima titula u AMATERSKOJ LIGI SRBIJE?? Pa to je sramota reci da imas zvanje sampiona te antitalenat zemlje u fudbalu 🤣 Čuj derbi??? Ima značaj kao titula u hokeju na ledu.
k

kikoman

pre 6 meseci

pa dobro ako je nebitna ajde onda da rasprodamo ekipu i igramo s omladincima...sve sami strucnjaci
Č

Čiko

pre 6 meseci

Terza...pakuj Mrkelu i Bahara u svoju mečku,i terajte se što dalje od Zvezde !
B

Bonani

pre 6 meseci

BARAK BAHAR CRVENI KARTON