Noćna mora: Salah propušta Mundijal?

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.05.18. | 23:59

Strepnja u Egiptu nakon procena Jirgena Klopa oko stepena povrede najboljeg igrača Liverpula

Mohamed Salah je doživeo ono što ne bi mogao da poželi nijedan fudbaler na planeti. Doživeo je povredu na početku finala Lige šampiona, a ta povreda bi mogla da ga košta i učešća na Svetskom prvenstvu.

Fantastični Egipćanin morao je da napusti večerašnju utakmicu sa Real Madridom u 30. minutu nakon povlačenja Serhija Ramosa, a prve procene Jirgena Klopa nisu zvučale nimalo optimistične.
Salah je u bolnici je na rentgenu. Mislim da je u pitanju ili kljčna kost ili rame. Ne izgleda dobro, to je to. To je veoma loše za Salaha, nas i Egipat. U pitanju je deo sporta koji mi se ne sviđa. Ovakve stvari se događaju. Ne znam šta bi bilo da je ostao u igri, ali svi su videli da smo pola sata igrali dobar fudbal”, rekao je Klop.

Izabrane vesti

Tragičar utakmice bio je katastrofalni čuvar mreže Loris Karius.
“Vrlo malo sam pričao nakon utakmice sa Kariusom, zaista se saosećam sa njim. Niko ne želi da mu se ovo dogodi. Greške su bile očigledne, o tome se ne mora diskutovati. Jasno je, on to zna, ja znam to, vi to znate. On mora da se nosi sa tim. Bićemo uz njega, u to nema sumnje. Ovo nije bila njegova noć”.

Da li je razlika od 110.000.000 evra, koliko je koštao Bejl, napravila razliku na kraju?
„Voleo bih da kažem 'ne', ali to verovatno ne bi bila istina. Makazice su bile neverovatan gol. U finalu vam je potrebna sreća, a mi ne samo da nismo imali sreće, već smo imali lošu sreću. Takav je život. Mi nastavljamo dalje”.

Utisci nakon večerašnjeg poraza se neće tako lako slegnuti.
„Ne osećam se dobro. Ja nisam bitan, imaću 51 godinu narednog meseca. Gubio sam i dobijao utakmice ranije, znam kako da se nosim sa tim. Ali, osećam se stvarno, stvarno loše i put ka kući neće predstavljati najlepše putovanje koje smo ikada imali”, rekao je u svom stilu Jirgen Klop.

Foto: Action images


tagovi

Mohamed SalahJirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara