Norvežani tvrdi: Tokmak daleko od Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.01.19. | 20:50

Moguć preokret u finišu prelaznog roka

Daleko je Tokmak Nguen trenutno od Partizana. Mada je sa obe strane bilo ohrabrujućih najava mladi Norvežanin, poreklom iz Kenije, verovatno neće doći u Humsku tokom januarskog prelaznog roka.

Na ovakav epilog presudno je uticala činjenica da rukovodstva dva kluba za sada nisu uspela da pronađu zajednički jezik po pitanju eventualne saradnje. Srpski osvajač Kupa je ponudio Stromsgodsetu 150.000 evra i 15 posto od naredne prodaje, dok su Norvežani i dalje tvrdokorni i ne pomišljaju da levokrilnog vezistu puste za manje od 400.000 evra.

Izabrane vesti

Kako se može čuti čak su se Norvežanima javili još neki klubovi, spremni da plate pomenutu visinu obeštećenja što značajno udaljava popularnog Tokija od Topčiderskog brda.

U Humskoj 1, ipak, veruju da bitka nije izgubljena. Nadaju se da bi do kraja prelaznog roka i sami mogli da pojačaju ponudu. Ali da bi se to desilo moraće da realizuju transfere Saše Zdjelara u Bordo ili talentovanog Svetozara Markovića u Seriju A. Sa tim novcem mogli bi da kupe Tokmaka, ali u ovom trenutku vreme im nije saveznik.

Dani odluke i raspleta u Partizanu...


tagovi

Tokmak Nguen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara