Nova sezona - stare boljke! Inter ne zna šta će sa sobom i Sasuolom

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.08.18. | 22:23

Nerazuri počeli Seriju A porazom - 1:0

Ako je ovakav Inter na papiru najveći takmac Juventusu - onda Stara dama iz Torina ne mora mnogo da brine u ovoj sezoni Serije A. Sasuolo mu je večeras pokazao sve mane i slavio je protiv Nerazura osmi put na poslednjih devet okršaja! Verovali ili ne. Sada je bilo 1:0 (1:0).

Sasuolo je do gola stigao u 27. minutu kada je Miranda zakasnio i napravio penal. Berardi je to iskoristio i sigurno kazni Nerazure.

Izabrane vesti

Inter je ovaj meč počeo u sastavu: Handanović - Dambrozio, De Fraj, Miranda, Dalbert - Vesino, Brozović - Politano, Martinez, Asamoa - Ikardi. 

Nismo mnogo videli od Intera u prvom poluvremenu. Tek nekoliko pretnja posle prekida, jedan šut Ikardija, ali to je zaista bilo tanko za ekipu kojoj se predviđa borba za trofej sa Juventusom. Vezni red nije baš najbolje funkcionisao, posebno Vesino i Brozović koji se nisu baš najbolje razumeli. Možda bi sve bilo bolje uz Radžu Najngolana, ali ovo večeras nije bilo reprezentativno.

Lučano Spaleti je morao na poluvremenu nešto da menja i rešio je da u igru ubaci Ivana Perišića i to umesto Dalberta. I Hrvat je uneo malo živosti u igru Nerazura, imao je i jedan šut, Inter je delovao malo bolje na terenu. Kasnije je na teren ušao i Keita Balde.

Generalno su igrači Spaletija previše komplikovali i igrali potpuno bez mašte. Toliko je Sasuolo igrao jednostavniji fudbal, pa je iz kontri bio konstantna pretnja po protivnika.

Kao što su se Juventus i Roma izvukli u svojim premijernim duelima, tako su mnogi očekivali da se Inter trgne iz letargije, da Ikardi ili Lautaro pokažu malo magije, ali toga punih sat vremena nije bilo. Kako je u napadu bilo tanko, tako je Sasuolo i na drugoj strani lako dolazio u priliku da ugrozi gol Intera.

Upravo u tom periodu Boateng je pogodio stativu, a potom je u narednom napadu Ikardi imao dobru šansu, ali nismo videli gol. Kako je koji minut proticao, nervoza kod igrača, ali i navijača Intera bivala je sve veća. Svima je bilo jasno da se nazire užasan start sezone.

Bilo je tu pokušaja do kraja, nije delovao Inter loše u nekim momentima, kao kod šanse De Fraja kada je Konsilji dobro odreagovao u samoj završnici, ali ova nula na semaforu govori više od hiljadu reči.

Inter je u problemu. A sezona tek što je počela.

SERIJA A - 1. KOLO

Subota

Kjevo - Juventus 2:3 (1:1)
/Stepinski 38, Đakerini 56pen - Kedira 3, Bani 75ag, Bernardeski 90+3/

Lacio - Napoli 1:2 (1:1)
/Imobile 25 - Milik 45+1, Insinje 59/

Nedelja

Torino - Roma 0:1 (0:0)
/Džeko 89/

Bolonja - SPAL 0:1 (0:0)
/Kurtić 71/
Parma - Udineze 2:2 (1:0)
/Ingleze 43, Barilja 59 - De Paul 65, Fofana 69/
Sasuolo - Inter 1:0 (1:0)
/Berardi 27pen/ 
Empoli - Kaljari 2:0 (1:0)
/Krunić 14, Kaputo 52/

Ponedeljak
20.30: (1,38) Atalanta (4,70) Frozinone (8,50)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action images


tagovi

Mauro IkardiDomeniko Berardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara