Komentari na vest

Novi Marinakosov projekat: Rafa Benitez ili Blan na klupi Olimpijakosa

P

Pusy Love

pre preko 1 godinu

Benitez još trener ???🤣🤣🤣🤣 Znaci isterali ga sa farme . Kad je ovaj bio trener ovaj ko naš ovaj što vodio EPS Grčić beš te od ovga !🤣🤣🤣
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Bilo bi interesantno da Olimpijakos ne bude sampion, evo PAO vezao sve pobede PAOK je u vrhu... Oli je malo podbacio, tako da svi imaju sanse. A inace jedna od najtvdjih liga i najruznijih za gledanje (neki timovi u 5 utakimica imaju samo gol po mecu u proseku).
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Ovaj benitez je najcudniji trener ikad. Mozes da kazes i da je prevara i da je odlican trener. Bio je strasan trener u valnesiji i liverpulu. Uzeo 2 la lige i le sa valensijom, sa liverpulom ls, igrao jos jedno finale i uzeo par kupova. I nakon toga nista. A vodio je velike ekipe, cak i real, a pored toga i inter, napoli, celsi, njukasl i everton. Ajde, uzeo je le i sa celsijem, al je tu bio samo prelazno resenje, ispali su iz ls te godine. Jako jako cudan trener.
s

slazem

pre preko 1 godinu

se ali sad kad si sve nabrojao tako zakljucio sam da je ipak jako veliki trener
R

RedDevil

pre preko 1 godinu

Ne mogu da se nacudim koliko se Blan povezuje sa nekim klubom. Zasto i otkud on ne znam? Samo znam da je ovo stoti put da njega povezuju godinama i na kraju nigde ne zavrsi.
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 1 godinu

Inter je imao vremesne igrače i bio je iscjeđen nakon LS. I sam Stanković je priznao da su igrači bili nekorektni i neposteni prema Benitezu. Nije on kriv za raspad Intera.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Samo im Rafa fali da ih sa'rani.
S

Subjektivni komentator

pre preko 1 godinu

Ne sjećam se trenera koji je toliko propao kao Benitez nakon Liverpoola. Pogotovo šta je napravio Interu nakon Mourinha, ljudi se godinama nisu oporavili.