Foto: Reuters
Foto: Reuters

Novi problem za Piolija: Najskuplje letošnje pojačanje ne igra protiv Čelsija

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.10.22. | 15:23

Šarl de Ketelare zbog problema sa mišićem otpao za meč 4. kola Lige šampiona

Kadrovski problemi u Milanu polako prestaju da budu vest. Šampion Italije i ove sezone muku muči sa povredama i nikako da ih se otarasi. Na gostovanje Čelsiju prethodne nedelje u London je putovao bez osmorice povređenih igrača, a pred duel sa istim rivalom u utorak uveče neće Stefano Pioli moći da računa na još jednog igrača. Utakmicu 4. kola grupne faze Lige šampiona protiv londonskog kluba propustiće Šarl de Ketelare.

Italijanski mediji su u ponedeljak ujutru javili da belgijski fudbaler nije trenirao zajedno sa timom, već da je odvojeno od ekipe radio u teretani i time nagovestili da postoji problem, a vest da ga neće biti u sastavu za sutrašnju utakmicu potvrdio je Pioli na konferenciji za medije.

Izabrane vesti

"De Ketelare ima problema sa mišićem i neće biti dostupan sutra. Teško da će biti spreman i za nedelju. Umesto njega biće pozvan Mesijas", rekao je Pioli.

Najskuplje letošnje pojačanje za koje je Milan platio Klub Brižu 32.000.000 evra još uvek se privikava na novu sredinu. Na 12 utakmica u svim takmičenjima upisao je samo jednu asistenciju, a nakon što je prošle srede u Londonu odigrao još jednu slabu partiju, meč sa Juventusom za vikend počeo je sa klupe.

Dobra vest za Piolija je što će sutra na raspolaganju imati Tea Ernandeza i Žuniora Mesijasa na koje u prvom meču nije mogao da računa. Simon Kjer, Majk Menjan, Aleksis Salemakers i Davide Kalabrija i dalje su povređeni, dok je Zlatan Ibrahimović već mesecima van stroja.


tagovi

Šarl de Ketelar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara