Novi šamar Valensiji, Viljareal joj oteo dugo čekano pojačanje! Na Mestalju stiže Srbin kao plan B?

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.12.20. | 17:47

Havi Grasija će baš biti ljut zbog ovoga...

Od prošlog leta je Valensijin trener Havi Grasija kumio i molio upravu za pojačanja, a posebno za svog nekadašnjeg pulena Etjena Kapua kojeg je trenirao u Votfordu.

Navdno je Valensija u više navrata pokušala i da mu usliši tu želju i pregovarala sa Votfordom oko obeštećenja, a epilog je da će Kapu od 1. januara zadužiti opremu lokalnog rivala Viljareala! Ozbiljan šamar klubu sa Mestalje i njegovom treneru...

Izabrane vesti

Brojni evropski mediji javljaju da je Žuta podmornica dogovorila transfer iskusnog veziste koji se u narednim satima očekuje u Španiji gde će potpisati ugovor na dve i po godine. Finansijski detalji transfera još nisu poznati. Valensija je prošlog leta nudila pozajmicu s pravom otkupa za oko 7.000.000 evra, ali je Votford tražio 10.000.000 evra i igrač je ostao u klubu sa Vikaridž Rouda.

Valensija se prethodnih nedelja opet aktivirala u pregovorima ali izgleda da je opet izigrala poverenje igrača i nije poslala adekvatnu ponudu Votfordu što je Viljareal iskoristio. Podsetimo, Valensija je zbog loše finansijske situacije letos ostala bez nekih od najboljih igrača poput Rodriga, Ferana Toresa, Kokelana i Danija Pareha, a dvojica poslednjih su završili upravo u Viljarealu. Sada će još jedan igrač kojeg su Valensijni navijači očekivali u njehovom dresu obući žuti dres lokalnog rivala Viljareala.

Španski mediji javljaju da Valensija ima plan B i da je to srpski vezista Nemanja Radoja iz redova gradskog rivala Levantea. On nije u planu trenera Paka Lopeza, dobija šansu na kašičicu i želi da promeni sredinu a Valensija mu nudi šansu. Videćemo da li će klubovi da se dogovore oko modela transfera...


tagovi

Etjen KapuNemanja RadojaZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara