Novi ugovor u Partizanu - četvrtu godinu uzastopno

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.03.18. | 16:59

Cepter po još povoljnim uslovima nastavlja da sarađuje sa crno-belima

Dobre poslovne navike ne bi trebalo menjati. Svesni su toga u Partizanu, pa su u petak ozvaničili nastavak saradnje sa kompanijom „Cepter“.

U pitanju je multinacionalni brend, s kojima je klub iz Humske 1 četvrti put uzastopno potpisao ugovor. Znatno povoljniji nego dosadašnji.
Budući da je ovo naša četvrta godina partnerstva, jasno je da se vizija Kompanije „Cepter „poklapa sa strateškim ciljevima Partizana. Osim parole „Živi bolje, živi duže“, oslikane i kroz čuvenu krilaticu „u zdravom telu zdrav duh“, što jasno govori o sportskom i zdravstvenom aspektu naše saradnje, drago mi je da se ona ove godine proširila i kroz banjski i regionalni turizam, odnosno mnogobrojne hotele koje „Cepter“ poseduje u regionu, a koje ćemo koristiti kroz pogone i selekcije kluba. Imponuje što je „Cepter“ kao multinacionalna kompanija prepoznala važnost saradnje sa našim fudbalskim klubom, koja se i reflektovala kroz titule i uspehe u evropskim takmičenjima“, predočio je Predrag Vujović, direktor marketinga crno-belih.

Izabrane vesti

Kompanija „Cepter“ prisutna je u 40 zemalja sveta na pet kontinenata ne samo kroz direktnu prodaju, već poseduje i mnogobrojne prodavnice i salone locirane na najlepšim mestima svetskih metropola.
Poznato je da fudbaleri Partizana na „SC Partizan -Teleoptik“ od početka saradnje koriste zdravu pijaću vodu kroz naše sisteme za prečišćavanje vode „AQUEENAPRO i EDELWASSER“, dok pored servisa za ručavanje, porcelana i galanterije koji su stalno postavljeni tokom obroka, igrači mogu samostalno da koriste aparate od sokovnika „MORE JUICE PRESS FROZEN“ koji zadržava sve vitamine i minerale kroz sporo ceđenje soka, pa do BIOPTRON svetlosne terapije u medicinskom bloku. Ove godine će kompletan asortiman biti dopunjen i proširen aparatom za prečišćavanje vazduha „THERAPY AIRiOn“ koji je lider na tržištu. Naši hoteli u Vrnjačkoj Banji, Bajinoj Bašti, kao i Banja Luci, uz korišćenje terena sa prirodnom i veštačkom travom dostupni su za rad svim selekcijama Partizan tokom pripremnog perioda i kampova“, napomenuo je Đorđe Rašić, član Upravnog odbora „Cepter grupe“.

FOTO: FK Partizan


tagovi

Predrag VujovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara