Novinar Skaja: Crvena zvezda je nepredvidljiva! Liverpul nije u grupi smrti

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 12:36

Bivši fudbaler Arsenala Čarli Nikolas komentarisao žreb Lige šampiona

Kuglice su rekle svoje, Crvena zvezda je zapala u veoma, veoma jaku grupu C Lige šampiona u kojoj će igrati još i Pari Sen Žermen, Napoli i Liverpul.

Naravno, mnogima ova grupa privlači pogled, ali novinar Skaj Sporta i bivši fudbaler Arsenala Čarli Nikolas ima stav da ovo nije "grupa smrti".

Izabrane vesti

Ali dodaje da će Liverpulu biti jako teško. Podrazumeva se zbog Napolija i PSŽ-a, ali i zbog nepredvidljive Zvezde.
"Veoma teška grupa. Čudan žreb za Liverpul, tri teška protivnika. Biće jako teško Redsima, ali ovo nije grupa smrti. Moja procena je da je Liverpul drugi favorit u grupi iza Pari Sen Žermena koji je daleko najbolji tim, slične jačine Redsima. Naravno, svi u Evropi znaju za Napoli i njegovu snagu, pogotovo kod kuće su opasni. Malo vam je tu potrebno da se okliznete. Na kraju tu je i Crvena zvezda, nepredvidiv tim", rekao je Nikolas.

Procena ovog fudbalskog analitičara je da će Liverpul ići dalje.
"Igrači koje vodi Jirgen Klop u ovakvog konkurenciji moraju da budu na nivou. I dalje mislim da će proći dalje, ali biće mu jako teško", rekao je Nikolas koji je u karijeri igrao za Arsenal, Seltik i Aberdin.

Ako pričamo o Liverpulu, Zvezda će prvi meč sa Redsima igrati na Enfildu 24. oktobra, a kod kuće već u narednom kolu, 6. novembra.

Prvi meč Zvezda igra protiv Napolija 18. septembra.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara