""
""

Novo poglavlje sirijske bajke

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.17. | 09:18

Kasijunski orlovi s punim pravom mogu da se nadaju pozitivnom ishodu duela sa Sokerusima u Malaki

Poslednjih godina imali smo tri fubalske bajke. Na klupskom planu kroz nju je najpre prošao Lester osvojivši englesku Premijer ligu, a zatim i RB Lajpcig koji je, kao debitant, lani bio vicešampion Bundeslige.

Kada je reč o reprezentativnom fudbalu svedočili smo procvatu nacionalnog tima Islanda, senzacionalnom četvrtfinalisti prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Francuskoj, a u narednih desetak dana mogli bismo da dobijemo najlepšu priču koja ne da nije potekla iz miljea koji nema nikakve veze sa sportom, već ni sa elementarnim tekovinama ljudskog roda.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
14.30: (4,00) Sirija (3,30) Australija (1,90)

Radi se o reprezentaciji Sirije, koju od interkontinentalnog plej-ofa za odlazak na SP u Rusiji deli dvomeč s Australijom, ekipom koja ima neuporedivo veći rejting i međunarodno iskustvo. Međutim, Kasijunski orlovi u dosadašnjem toku azijskih kvalifikacija za Mundijal prebrodili su sve nevolje, od kojih je najveća šestogodišnji građanski rat koji ih je primorao na izgnanstvo, ali ni to što su kao domaćini igrali u Omanu i Maleziji nije ih sprečilo na putu ka podvigu, krunisanom remijem u Iranu u poslednjim trenucima sudijske nadoknade. 

Zato Sirijci s punim pravom mogu da se nadaju pozitivnom ishodu duela sa Sokerusima u Malaki (1X), tim pre što na stadionu Hang Džebat ne znaju za poraz, a i protivnik em ne blista na strani, em je lišen usluga kapitena i jednog od najvažnijih fudbalera Mila Jedinaka. Značaj utakmice isključuje preveliki rizik, samim tim i goleadu, pa ili se kladite na to, ili, ako ste hrabri, kombinujte predloženu duplu šansu i 0-3.

KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO - AZIJA

(FOTO: Action Images)


tagovi

Australijabet analizakladionicaSirijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara