Novo pojačanje Voždovca - potpisao Lazar Arsić

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.02.19. | 10:47

Na 18 meseci

U ovom prelaznom roku Voždovac radi punom parom, a danas je predstavio novog fudbalera. Nakon što se pre samo dva dana ekipi Zmajeva na pripremama u Antaliji pridružio Dragoljub Srnić, koji je već u prvoj utakmici pokazao da će biti ozbiljno pojačanje, put Turske je krenuo i Lazar Arsić koji je postao novi igrač Voždovca.

Arsić je potpisao ugovor na 18. meseci i danas se pridružuje ekipi koja je na pripremama u Antaliji, u kojoj će ostati sve do 8. februara. 

Izabrane vesti

Direktor Goran Grkinić zadovoljan je novim pojačanjem i ističe da je Arsić angažovan na veliku želju šefa stručnog štaba.
Kao sportski direktor tu sam da se ispuni vizija Šefa stručnog štaba o tome kako tim treba da izgleda, i drago mi je da smo nakon Srnića angažovali i Arsića jer su obojica bili velika želja šefa Aničića. Tim polako dobija završnu strukturu i napad na plej-of ostaje imperativ i glavni cilj u nastavku sezone. Sve ovo dobija na težini kada znamo da je Lazar imao pozive od nekoliko inostranih i domaćih klubova, čak i juče dok je potpisivao ugovor čelnici drugih klubova su bili odlučni da ga dovedu, međutim srećan sam što je Arsić izabrao Voždovac jer je prepoznao našu viziju“, jasan je Grkinić.

Novi Zmaj ne krije zadovoljstvo dolaskom u „na krov“ i ističe da je igranje za Voždovac bila njegova velika želja.
Presrećan sam što smo se dogovorili u vezi mog dolaska u klub. Pregovori nisu dugo trajali, moja je velika želja bila da zaigram u Voždovcu. Svi dobro znamo da je klub jako dobro organizovan i to je bila jedna od prelomnih tačaka pri odabiru nove sredine".

Arsić je peto pojačanje Zmajeva ove zime, a pre njega u Voždovac su tokom zimskog prelaznog roka pristigli iskusni Predrag Sikimić i Dušan Matović, kao i Dragoljub Srnić i Strahinja Bošnjak, što dokazuje visoke ambicije Voždovca u nastavku sezone.

Foto: FK Voždovac


tagovi

Lazar Arsić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara