Obračun nepobedivih

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.19. | 08:33

Hirošima je minulu sezonu završila na vicešampionskoj poziciji, ove bi da pokuša da uzme titulu, ali nikako ne bi smela da dozvoli strahovit pad u drugom delu sezone

Sve podseća na proteklu sezonu. Hirošima i Tokio blistaju na startu, šampion Kavasaki kasno pali, a ostaje da se vidi da li će se potom situacija ponovo drastično izmeniti. Sanfre i ekipa iz glavnog grada Japana jedini su neporaženi timovi u novoj sezoni Džej lige, pa je njihov obračun u okviru 8. runde prvenstva s pravom dobio oreol derbija kola.

Baš kao i prethodne godine oba tima igraju vrlo dobro u prvom delu takmičenja. Interesantno, upravo je Tokio bio tim koji je prošle sezone prvi naneo poraz timu u vlasništvu automobilske kompanije Mazda. I to ne može da se okarakteriše kao iznenađenje, pošto Hirošima prilično loše stoji u međusobnim obračunima sa crveno-plavima poslednjih godina. Tokio je samo jednom izgubio od momaka u ljubičastim dresovima na 11 proteklih okršaja u svim takmičenjima, odnosno na sedam susreta u Džej ligi.

Izabrane vesti

Hirošima je minulu sezonu završila na vicešampionskoj poziciji, ove bi da pokuša da uzme titulu, ali nikako ne bi smela da dozvoli strahovit pad u drugom delu sezone. Sa druge strane, ambicije Tokija vezane su za izlazak na međunarodnu scenu, što znači da bi morao da barem za dva stepenika poboljša plasman u odnosu na proteklu kampanju. Ekipe nisu mnogo menjale sastav, a moglo bi da se nasluti da se gostujući tim bolje pojačao, pošto je angažovao Korejca Na Sanga, koji je u milionskom transferu stigao iz Gvanđua, odnosno produžio ugovor sa Brazilcem Dijegom Oliveirom koji je izrazito efikasan u uvodnom delu sezone.

JAPAN 1 - 8. KOLO:

Petak

Subota

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Japan 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara