Obrni - okreni, Real čeka rogatog

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.12.18. | 08:32

Branilac trofeja FIFA Svetskog prvenstva za klubove susrešće se u polufinalu sa Kašimom ili Gvadalaharom

Može li neko da zaustavi Real Madrid? To je ključno pitanje koje se postavljalo pred početak 15. izdanja FIFA Svetskog prvenstva za klubove, koje se kao i protekle godine održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Japanska Kašima je pre dve godine ponosno poginula za sve liliputance. Momci sa Ostrva jelena izborili su 2016. produžetke u finalnoj borbi s Kraljevima, a kako u postavi Antlersa tek poneki igrač nije bio učesnik tog spektakla, u taboru prvaka Azije očekuju da se ponovo nađu u završnici.

Izabrane vesti

Prva prepreka na putu im je šampion KONKAKAF-a, meksička Gvadalahara , s kojom se susreću u četvrtfinalu za polufinalni dvoboj s trostrukim uzastopnim osvajačem Lige šampiona Realom iz Madrida. Što se forme tiče, Kašima je početkom decembra prekinula sjajan niz od osam susreta bez poraza u svim takmičenjima, pošto je izgubila u polufinalu Emperor kupa.

Meksikancima je ovo prvo učešće na turniru za globalnu krunu, a na premijernom nastupu pratiće ih najmanje 3.000 pristalica. Jarčevi spadaju među ekipe s najvećom navijačkom bazom u Meksiku, ali nikako ne mogu da budu zadovoljni partijama ekipe u prethodnom periodu.

Čivas je Aperturu završio na tek 11. mestu, čemu je doprinela nekonstantna forma pošto je zabeležio samo jednu pobedu na devet proteklih duela. Zanimljivo, Gvadalahara nema strance. Čitav tim sastavljen je od Meksikanaca, a među poznatije spadaju Karlos Salsido i Alan Pulido.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:00 6434 KSP Kashima A. - Guadalajara kmb 1X&0-3 1,55
Ukupna kvota1,55

FIFA SVETSKO PRVENSTVO ZA KLUBOVE - ČETVRTFINALE

Subota
14.00: (3,00) Kašima Antlers (3,10) Gvadalahara (2,50)
17.30: (2,75) Esperans (3,05) Al Ain (2,75)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Kašima AntlersČivas Gvadalaharasportsko klađenjeFIFA Klupsko svetsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara