Obrt - Kurtoa ostaje u Realu, Navas bi mogao da ide

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.19. | 19:18

Neočekivane vesti iz Madrida

Konstantno su nam stizale informacije iz Madrida koje su govorile da će Tibo Kurtoa zbog dolaska Zinedina Zidana otići iz Reala, a da će Kejlor Navas ostati. Sada AS piše potpuno obrnuto - da će Kurtoa ostati, a da će Navas verovatno otići! Suprotno od svega što se do sada pisalo. A pisalo se da Real nije zadovoljan Kurtoom, da bi on mogao da ode, a da Madriđani nisu zadovoljni ni njegovim privatnim životom.

As piše da je klub sada poručio Kurtoi da će ostati u klubu i da se na njega računa za sledeću sezonu. Uprkos činjenici što je Zidan opet u Realu, što je Navasova uloga porasla, Kurtoa je i dalje golman u koga se najviše veruje u Madridu. I to mu je preneto prošle sedmice.

Izabrane vesti

U Realu postoji sumnja u nivo odbrana koji je Kurtoa pokazao ove sezone, očekivali su više, ali u isto vreme su ubeđeni da je Belgijanac golman za budućnost. Opklada na njega i dalje stoji i očekuju da Belgijanac na ove pozitivne reakcije odgovori na pozitivan način svojim boljim odbranama.

Samopouzdanje Kurtoe je oštećeno, sa dolaskom Zidana i porastom Navasove uloge. Međuti, Asove informacije kažu da će Kurtoa dobiti novu priliku, a da je Navasova budućnost pod znakom pitanja. Tokom sezone Kejlor je rekao svojim predstavnicima da želi u Premijer ligu odakle je postojalo interesovanje. Potom je dolaskom Zidana to promenjeno, ali u ovom momentu deluje da je najrealnije da Kurtoa bude prvi golman, a da bi Kejlor Navas mogao da promeni sredinu.

I zato ne treba da čude vesti da Žorž Mendeš već traži potencijalni klub gde bi Navas mogao da pređe. Navas misli da sve pomenuto nije fer prema njemu i želi da nađe novu sredinu. I opet se priča o Premijer ligi aktivirala.

On je na leto 2015. trebalo da ode u Mančester Junajted, ali je tada sve propalo zbog one čuvene priče sa faksom. Videćemo šta će biti ovoga leta i da li je Old Traford moguća destinacija.

Foto: Reuters


tagovi

Tibo KurtoaZinedin ZidanKejlor Navas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara