Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Piter pokazao zašto se manekenisao na San Siru! Hvan na doktorskim studijama

G

Goranka Kukić

pre 9 dana

Ogrešiste se o Đigu. Dva odlična starta, ne jedan! Zaslužio da bude ocenjen!
h

hhahahhaa

pre 9 dana

Doktorski, stvarno.. I nama i njima je domet Trnava, Zaglebije i Ruzomberok.
6

687

pre 9 dana

Liga šampiona je Zvezdin domet i cilj. Oba derbija su bila dobra,lep fudbal,puno prilika.. nema potrebe da se lažemo
9

95

pre 9 dana

Stručnjaci su naviše osporavali Mićka i Stamenića ali obojica odigrali doktorski!
G

Gost 0407

pre 9 dana

G-dine Nedeljkoviću, primenjujući vaše kriterijume (aršine) ocenjivanja Zvezdinih igrača , slobodan sam da kao ex fudbaler , a danas fudbalski trener, vama za analizu i objektivnost dam ocenu dovoljan (2). Mislim da sam bio " objektivan" i dobronameran bar koliko i vi. Srdačan pozdrav!
s

sto ne napises

pre 9 dana

ime oo veliki fudbalski treneru? :) ajde terapija pa spavanje
1

11211

pre 9 dana

A zašto je bitno kako se zove čovek? Napisao je kulturan i tačan komentar. Napiši ti ime veliki ekspertu
G

GostSaSevera

pre 9 dana

Zvezda polako treba da sklapa tim za sledeće sezonu. Štoper (ako Dragović ode), desni i levi bek, zadnji vezni ( kao Sanogo), desno krilo (ako Bukari ode). To i nije problem koliki je problem bonus za sledeću sezonu. Možda Mimoviću da se da šansa, ali mislim da je najbolje rešenje Stefan Leković iz Viljareala.
m

molim?

pre 9 dana

Zvezda je od 46og do 60og minuta radila šta je htela, mogla je da reši utakmicu. Posle je spustila gas, Partizan nije imao šansu za gol. Rutinski, kao protiv Radnika, Javora ili bilo koje druge ekipe. Što se suđenja tiče, zašto sad nema žalbi na nedosuđen čist penal za Zvezdu? Da ne pričam o žutim kartonima za gaženje i ostalo. Što se samih ocena tiče, Olajinka i Hvang daleko najbolji. Ostali solidni, sa sve Šerifom. Nije Šerif zaslužio 5.5, borio se, radio za tim, verujem da ga Miloje obožava jer se žrtvuje. Rutinski, sad pametno, da dobijemo Vojvodinu dva puta, TSC i to bi bilo to. Trebaju nam bekovi, zadnji vezni, treba nam ovakav Olajinka i da se nađe mesto za Krasoa. Sa boljim bekovima, zadnjim veznim, brzim krilima, dobrim pasovima Hvanga i Ivanića, može to da bude fino i u Evropi. Meni je najlepše kad je rutinski. A ovo je bilo rutinski ljudi.
v

v1ad

pre 9 dana

Ne znam koju si ti utakmicu gledao ali Ndiaje je odigrao dobar mec. Dobio je gomilu duela, narocito u drugom poluvremenu sa Filipovicem, dolazio na centar da uzima lopte, ulazio u sanse...
B

Bgd1414

pre 9 dana

Miloje - Terzin pijun. Uroš Sremčević nije pored onakvog Šerifa zaslužio ni 5 min za 18.rođendan? Nasilno guranje promasenih investicija da bi se amnestirali od svih gresaka osvajanjem titele pored nikad jadnijeg Partizana.
М

Мрцина

pre 9 dana

Колико нашој репрезентацији треба играч као што је Хван.Толико сталожен,смирен,сваки потез смишљен,једино није испао ок за ово слање Калулуа на трибине.Олајника је јако захвалан играч,драго ми је због голова.Не знам зашто Иванићу ова оцена,човек је доминирао,отворио је 5,6 контри,дефанзивно одузео пар лопти.Ндиаје је најгори играч који је доведен у последњих 10 година.Ово је срамота за клуб какав је Црвена Звезда.Сваки дерби је могао да заврши са хет-триком,џабе,апсолутно никакав квалитет нема.
s

sta je ovaj gledao???

pre 9 dana

Lastis-boy na nekim losim drogama definitivno...Hvang koji je preorao teren i nalazio se na svakom delu terena kao da ih ima 10 u istom trenutku , bio je ` bolji ` za samo pola ocene od raspalog Stamenica ??!!! Grofe , gde si ??
D

Drugarice1

pre 9 dana

Sirko oce nesto više.
M

MajaStanarević

pre 9 dana

Ae pali.
S

SaNamaSveStoSePozeli

pre 9 dana

Da polete ribe i zaplivaju ptice. ZVEZDA je zivot sve drugo su sitnice.
M

Miloje dunster

pre 9 dana

Gde su ti mladi igrači neznalicoooooo

pancevac992

pre 9 dana

Matori Stamenic,cuti tu,razneli amo ih
h

halo

pre 9 dana

@pancevac992 I čovek misli nekoga ovako reši kad spomene da igra jedan jedini bonus u ekipi, a i on igra samo zato što tako pravila nalažu. Vidimo kako klinci igraju tamo gde pravila to ne traže, Mimović i Radojević ne mogu da prismrde pored Rodića i Mijailovića, Sremčević igra na kašičicu iako je debelo plaćen, Šljivić odigrao dve utakmice i ćao zdravo, Knežević ni toliko :)))))
S

Sone3281

pre 9 dana

@halo majstore kad hoces da pametujes i da raspravljas znao bi da u kupu ne vazi pravilo bonusa niti stranaca.
I

Igokea since 2007

pre 10 dana

Браво Милоје! Доминантно.
J

Jjj

pre 9 dana

Dominacija u nasoj ligi gde realno igra protiv dunstera a za evropu ova ekioa gol razlika 15 2...
P

Peki30

pre 10 dana

Olajinka i Hvang ista ocena? Aj realno, ovaj prvi bukvalno nije imao cuvara radio sta je hteo, sto je zasluga neiskustva ovih klinaca u Partizanu. Ali Hvang, covek bez greske, ko i svaki azijat, radi 90min, ne staje, daleko, daleko iznad svih na terenu i klasom i radnom etikom. Ovaj Olajinka je vise promasio nego pogodio, ako je on 7 Hvang je bar 8, ako ne i 8,5
A

Alex20

pre 9 dana

Druze Olajinka je bio odlican,sve i da je tako kako ti kazes,opet reakcija kod drugog gola izuzetna.
J

Joe Lesh

pre 10 dana

Pogresna ocena moj Darjane za Vladana Milojevica. Zasluzio je bar 9. Doktorska disertacija kako se igra na prolaz dalje. I jos ga Darjan pita je li ovo najslabija Zvezda u poslednja tri derbija??? 😳. Oni imaju posed lopte i ne mogu da pridju golu a mi stvaramo sanse. Samo sam se zavalio i smireno , bez uzbudjenja uzivao u igri Zvezde bez i trunke nervoze. Prethodna dva derbija su bila uzitak za gledanje ali za neutralnog posmatraca. A mi navijaci Zvezde ko na iglama okupani u znoju. A vrlo lako su mogli u otvorenoj i rizicnoj igri da se zavsre i pobedama Partizana. A mislim da je Miloje igrao prethodna dva derbija da pokaze da moze i napadacki da se igra a i zbog stalnih natpisa " bunker Miloje". Evo veceras je bila pokazna vezba za sve navijace koji ga zovu " bunker Miloje" kako stoje stvari na terenu kad on postavi taktiku koju misli da treba.Dobro dosao nazad Grande Miloje.
G

Gott

pre 10 dana

Serif je da se zagradi sa loptom ili da visoku spusti ili da navuce dvojicu odradio super i to mu je posao.E sad ,sto još samo zna pripucati nije njegov problem.Kad bi iskoristio sve sanse u kojima se nadje bio bi 50 mil a ne Max 5.Biti realan treba i reci,radi on posao koji se ne vidi ako nećeš da vidiš
h

halo

pre 10 dana

To što on radi košta 500 hiljada, ne 5 miliona, Pavkov koji nas je koštao platu u vidu pljeskavica je isto to radio plus davao i golove redovno. Nije još inflacija toliko pojela sport, ti ako ozbiljno misliš da za 5 miliona ne možeš naći špica koji će bar biti efikasan u ovoj jadnoj našoj ligi, onda nisi baš pri sebi.
F

Florence

pre 9 dana

Brate to sto ti kazes da treba da radi je radio Falcineli koji je bio i tehnicki bolji i pouzdaniji na lopti od njega pa ga nismo zadrzali...a trazili su milion i nesto za njega.Realno Serif koliko je placen vise se ocekuje od njega.
G

Gott

pre 9 dana

Ajde stručnjaci vi nadjite boljeg
Q

QPa

pre 10 dana

produzavaj Hvanga i Omrija odma
G

Gostgost

pre 10 dana

Darjane, predji na bocanje. Ovaj sport ne razumes. Olajinka sa dva gola i generalno jako dobrom igrom u oba pravca samo 7,5? Endiaje tanko? Obojica rasturili koliko su dobro odigrali. Bitno da si svom ljubimcu Hvangu dao isto 7,5 a odigrao je realno za manje od toga.
D

Druze

pre 10 dana

Hvang je igrac utakmice od kog je sve kretalo promeni sport ili oci
G

Gostgost

pre 10 dana

Ne sporim da je bio dobar. Ali ne mozes da das istu ocenu njemu i igracu koji je dao dva gola
C

Comi81

pre 10 dana

Šerif Endijae= Panj
G

Gost66

pre 10 dana

Rodic vani. Hvan mora bolje za te pare Endiaj u radnik
R

Rekonstrukcija

pre 10 dana

Oba beka pod obavezno i zadnji vezni.U zavisnosti od odlazaka dovesti pojacanja i to stvarno pojacanja dva ,tri igraca a ne gomilu polutana.Zadrzati Hvanga i Glazera .Liga evrope (grupa )pravo merilo za nas!
8

8

pre 9 dana

Ako sam ja dobro razumeo nema viši onog sistema ako ispadneš u kvalifikacijama za Ligu Šampiona igraš u Ligi Evrope. Niti ako si 3 Ligi Šampiona u grupi ideš u jesenje razigravanje za Ligu Evrope.
B

Bogdan Pv Pr

pre 10 dana

E Moj komentatore tanak si druze kad nisi provalio sta je Miloje nocas uradio?!nije odmah napao partizan da ne bi opet primio neki drljav gol i zato sto partizanu odgovaraZvezdina napadcka igra,da iznkontre uvale na taj nacin ih je iznenadio nista ti ne znas!sacekao ij je malo i doktorski odvalio e sto je realizacija opet losa to je druga prica trebalo je da buda bar 4-0
G

Gost Djape

pre 10 dana

Potpisuje svaku rec, osim ovo zadnje, najmanje su trebali primiti 6 komada. Nesto ne vidim partizanove izjave, a sudija sudio celu utakmicu u njihovu korist, cudno da se ne zale, ko je sad kriv za poraz.
P

Papirko

pre 10 dana

Mislio sam da novinar poznaje fudbal,ali posle onoga sta je napisao o Endijajeu,pojma nema. Naravno da je napadac Zvezde tehnicki inferioran,ali je bio i vise nego solidan,uzimao lopte,iznudjivao faulove,vracao se na svoju polovinu,bas je radio za tim.
V

Vladan7777

pre 10 dana

Dati ovakvu ocjenu Šerifu.... Ne znam, ne pratimo isti sport izgleda. Nije odradio primarni dio posla tj dao gol, ali dečko je uzeo 100 dula, sačuvao isto toliko lopti.
P

Plakaci jug

pre 10 dana

IZGUBISE I 7-MU TITULU I 4-TU DUPLU KRUNU ZA REDOM, CESTITAM🤣👏
I

Ivan FCRS

pre 10 dana

Glazer skinuo dva suta koja su milimetarski isla uz stativu. Jedna od najboljih njegovih utakmica u Zvezdi.
B

Bob.f

pre 10 dana

Cestitam...Pobedili je zvezda jel nema ovako lose stopere jao mi...Ono u prvenstvu je bilo sramota! veceras zasluzeno!!!
J

Japp

pre 10 dana

Mene su nocas najlosiji bili Dragovic,Rodic i Bukari dok be Hvan bio najbolji
7

7500

pre 10 dana

Ivanić isto danas loš
р

рндуљо бре

pre 10 dana

Баш је досадно бити увек овако за три класе бољи. А лоше је што један овако моћан клуб Звезда никако да и головима згази тај малени и слабашни клубић, бар 6, 7-0, кад је по игри толика разлика а по резултату само мизерних 2-0. Увек имају среће и извуку нам се.
N

Nije to brate

pre 10 dana

U pitanju, problem je u odredjenim momentima mentalitet...imas situaciju da vodi 2:0 i onda dolazi kod zavrsnice napada potez vise, dribling, ekstra sut, zelis efektan go, zelis malo "začina"...i tako unistavas onaj Njemacki mentalitet da kad das 5-ti gol radujes se kao da je 1:0.
R

RealNo1

pre 10 dana

Шта је Баждар радио Драговићу? Какво лупетање. Па није тебе случајно Божовић отјерао са конференције. Драговић и Спајић одлично одрадили посао, чак је Спајић дриблином послао Баждара у омладинце Партизана.
F

Fußballspieler

pre 10 dana

Ista ocena za igrača utakmice i za golmana poražene ekipe? To izgleda može samo na Mozzart sportu
T

TzT

pre 10 dana

Ivanić najbolji večeras.
S

Sherlocked

pre 10 dana

Ti decko jednostavno nisi kompetentan da ocenjujes ovde bilo koga. Navoditi razloge zasto je to tako , je gubljenje vremena i provociranje jer svako bar malo normalan i realan zna zasto.
G

Gost39

pre 10 dana

Stamenic konacno doktorski 🙌🏻
d

d.g.

pre 10 dana

Gglazer 0 golova ocena 7. Jovanović 2 gola 7,5.
D

Dare_cz

pre 10 dana

Hvang blago Zvezde,brutalan igrac.Olanjika odlicno odigrao i lep gol dao.Sve u svemu opet smo odigrali dobar derbi ,dosta sansi ali moramo popraviti realizaciju ,pogotovo kada dodje evropa.
@

@vlado

pre 10 dana

Dare care u centar.Ali za to treba napadac brzu,efikasniji i lucidniji,tj da zna da ubrza kada dodje u sansu,da reaguje brzo i tehnicki bolji od Ndaeja... Skautirali su dobro onog Late Lata ali ih ohladio...Nije lako primamti nekog u ovu nasu ligu gde Evropu gledas i gde te Evropa gleda mesec ili dva. Treba liga da se skrati pa da kvalitetom i novcem naravno privucemo malo bolje igrace,sve ostalo pada u vodu .Mozemo da tavorimo ovako jos ko zna koliko godina..jaca liga,jaca Zvezda
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Olajinka svojevremeno davao golove Interu i Barsi kada je igrao za Slaviju. Po nekoliko puta bio u timu kola nokaut faze Lige Evrope, ta Slavija igrala cetvrtfinale s njim itd. Dosta je bilo pljuvacine zimus kako je promasaj, pre bih rekao da se bio pogubio u Baharovim taktikama i pozicijama. Sada ga je lepo Miloje skapirao i stavio na mesto koje mu prija i eto rezultata.
l

lele3

pre 10 dana

Ima istine. Kod Bahara je ponekad glumio i beka...🤦
@

@vlado

pre 10 dana

Jako zahvalan igrac i ja to uporno govorim.Hoce ga i voli ga lopta...Trudom i pozrtvovanjem zasluzuje to,a i stari je lisac sa iskustvom
K

Koliko vas placaju

pre 10 dana

da napisete IKAKAV pozitivan komentar za Stamenica???
b

bbrdo

pre 10 dana

molim da Darjan prestane pisati o Zvezdi
k

kokolo

pre 10 dana

Svaka cast za komentar.. Podrzavam..
1

1231312312312312

pre 10 dana

Ovako izgleda kad gledalac pikada ocenjuje igrace
G

Ggostt

pre 10 dana

Sve sve ali da na pobedu od 2:0 daješ ocene 6 i 5.5. ?
V

Vinegar

pre 10 dana

A da vi malo vidite siru sliku? Zvezda je veceras bila losa, a Partizan ocajan. Nego kod nas je vecito glupi narativ ako se pobedi nista nas ne zanima. Onda dodje Evropa i kao "jao kako smo losi, otkud to".
G

Ggostt

pre 10 dana

U prvih 20 jesmo bili loši ali kada daješ ocene oba tima kojim se kriterijumom vodiš? Jel antić zato što je mučenik, i nije pogrešio više od tri puta treba da dobije 8 npr?Glazer 7 a ovaj njihov 7.5?Razumem ja šta si hteo da kažeš, moramo mi mnogo bolje za evropu, ali mi je malo muka više ovih ocenjivanja njihovih.
M

Monteroo

pre 10 dana

Koliko je bukari bez osecaja za pas,igru,prostor,mijailovic-ivanic na prvu kroz linije i mesto da pusti pas na olajinku bar na drugu imao je vremena on je povuce i zabije se u kovacevica.. O serifu ....esencija neznanja..izbaci ga stamenic ekstra pasom na levo i on je kao daskom,levandzom napuca u korner...mesto kataiju na penal...
N

Nikolas 11

pre 9 dana

Ujeo se za jezik komentator sa Arene. Kaže kako Bukari ima manjak ideje u napadu, a krenuo da kaže manjak inteligencije... 😎
h

halo

pre 10 dana

"Za goluba lepršavosti i dokusurivanje rivala na kolenima ima vremena." Ima ima, 7 godina prizivamo petarde, pa se zadovoljavamo sa 1:0 2:0 i "sledeći put su gotovi".
F

F dijagnoza

pre 10 dana

I sta bi bilo drugacije da smo dobili 5:0? Prozivao bi svoje drugare koji navijaju za partizan neko vreme i onda se vratio svom neispunjenom zivotu i trazio nove razloge da nesto pljujes? Derbi je derbi s razlogom, mozda se partizan raspada, ali ima skolovanije i inteligentnije igrace na nekim pozicijama nego mi, ali sta vredj tebi to objasnjavati... Samo nek Miloje rutinira ovakve utakmice jos dugo vremena, a ti i slicni tebi lecite svoje frustracije na fizikali ako ne znate za bolje...
h

halo

pre 10 dana

Dodaj još neku projekciju u tu dijagnozu druže, ubedi sebe još jače da ti nisi među onima koji danima pred derbija prizivaju demoliranje, a kad se isto ne desi, onda glumi ludilo i ma bitno da je pobeda, da mogu potpisao bi do kraja života 1:0 samo da gledam :)))
R

Realno_cz

pre 10 dana

Navijaci partizana da drze natpis Crvena Zvezda ispod jastuka i svaki put kada se probude da kazu hvala ti Zvezdo sto nam nisi dala pet komada i vise :)
J

Jahakahakv

pre 10 dana

Stamenic top odigrao, onaj pas ka Mijailovicu iznenadio ceo Partizan, ma iznenadio je i Miloja. Pritom je pokupio dosta lopti na sredini, miran na lopti, svaka mu cast. Takodje i drugima svaka cast, svi su korektno odugrali, i ponosim se sto nisu zadrzavali vreme dok su vodili 2:0. To se radi protiv jakih protivnika, a ne u nasoj Superligi
Y

YayaT

pre 10 dana

Serif je bio medju najboljima danas, borio se kao lav- nebrojano duela , pomagao odbrani...Ali dzaba, decko koji se bavio preskakanjem lastisha u skoli ga ocenjuje..
h

halo

pre 10 dana

Bogami zapitaj se šta si ti radio u školi ako ti je Nedaje bio jedan od najboljih :)))
J

Junker

pre 10 dana

Kojom vi teorijom dolazite da je Serif jedan od boljih i dokle ta glupa prica o napadacu koji ne mora da daje golove? Sta je Serif radio? Zagradi se i padne. Ne ume da potrci, ne ume da primi loptu, ne ume da sutne, ne ume da asistira. Da je bio cak i nesretni Pesic, dao bi bar 2 gola veceras. Ivanic decko igra fudbal 3 na sat, kao da je 1975. Katai fan forme i sa problemom koji ima je 3x brzi u pokretu od Ivanica i Serifa. Samo jer je Partizan katastrofalan Zvezda pobedjuje. Ne daj Boze ovaj sastav u LS na jesen, bice kataklizma.
7

7500

pre 10 dana

Neverovatno koristan u polju, bukvalno nosi celu odbranu na leđima, šteta što je toliko smotan u završnci, bio bi premijer level igrač. Sa druge strane Olajinka, koji je ovde najbolje ocenjen, osim fantastičnog gola meh. Prvi gol je morao on da da, ne mogu da verujem da ono nije dao. Ogromnu srećuj je imao da je Filipović smotan i ugura ono u gol ničim izazvan. Takođe zašto Spajić 6.5, šta je gledao ovaj što ocenjuje?
h

hang

pre 9 dana

Ako ti je toliko dobar a ti ga vodi kuci. Covek sa dve leve noge koji ne zna niti da primi loptu, niti da sutne i da potrefi neki zicer se hvali kao napadac zvezde. Zali boze ljude koji gledaju ovaj sport uopste. To sto si ti opisao igra zadnji vezni, a napadac daje golove druze.
@

@

pre 9 dana

Dolazimo do te teorije jer ne gledamo samo golgeterski ucinak vec i kolektivni ali kako to objasniti ljudima koji ne poznaju materiju
B

Bojan 767

pre 10 dana

Glazer 7,5 Mijailovic 7 Rodic 6,5 Dragovic 7 Spajic 7 Stamenic 7,5 Hvang 7,5 Ivanic 7 Bukari 6 Olajnika 8 Ndiaje 6
N

NiskiJday

pre 10 dana

Treba odati priznanje Hvangu, covek je najpismeniji fudbaler koji je igrao u nasem klubu i generalno na nasim terenima u poslednjih pa da kazemo deset godina. I plus igra 90 min skoro istim tempom. Spreman i skolovan fudbaler. Jedini koji konstantno dobro igra. Pohvale za Olajinku i Ndiajea samo da ne mase toliko zicere aman. Bukari me razocarava iz utakmice u utakmicu.
I

IskoAlarkon

pre 10 dana

Stamenic 7? Jos sam na pripremama komentarisao ne secam se protiv koga smo primili gol kada se on sklonio da ga ne pogodi lopta(defanzivni vezni)losa tehnika losa postavka samo ima snagu ali nema hrabrost uzasan.on kanga i serif nemaju mesta u ovom timu
B

Busspluss

pre 10 dana

Hahahahaa imas zensku tenis na SK-u, igra Olga Danilovic, pusti fudbal u pm...
I

IskoAlarkon

pre 10 dana

Placenici,ja gledam fudbal,vi gledate zvezdu razlika je,nisi objektivan pogledaj malo u Ls sta je momak radio zasto ga se kopenhagen odrekao,taj pas ka ivanicu je presecen jer decko nema dobar pas,ali sta pricati mene su ovde placenici navijaci ubedjivali da je kanga odlican igrac jer je dao 2 gola iz 3000 pokusaja i par crvenih kartona. Ako su nam svi tako dobri kako nismo otresli young boys partizan …ali dobro placenici fjorentinu smo otresli i to se racuna 🤣
@

@ IskoAlarkon

pre 10 dana

To sto ti pricas je spinovanje. Decko je odbio produzetak ugovora sa Kopenhagenom, jer je dobio bolju ponudu iz Zvezde, i zato je skrajnut iz tima. Do tada u prvoj polusezoni odigrao 4, 5 utakmica u LS, i to neke kao starter, sa 20 godina. Inace gledao sam Stamenica u LS ove sezone, ne kazem da je bio spektakularan, ali je bio pristojan, plus je dao gol Lajpcigu, jbg. I to sto je Stamenic visok, ne znaci da je jak ko konj, cak su sad na Areni izbacili podatak da je u sezoni dobio 50% duela, sto nije bas super. Tako da decko je dobar igrac za Zvezdu, pokriva veliki deo terena i moze u oba smera da igra.