Od finog španskog gospodina pretvorio sam se u običnog srpskog dripca! Samo da biste me razumeli...

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.03.18. | 12:42

Miroslav Đukić u novom nastupu...

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezulatata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju.
"Veoma bitna utakmica isped nas jer želimo da igramo finale kupa. Javor će nam sigurno zadati mnogo poteškoća, ali želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi od trofeja i u svim takmičenjima idemo na njih", izjavio je Ðukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Prema Ðukićevim rečima Javor je odigrao odličnu utakmicu za vikend protiv Rada, uz napomenu da su Partizanovi fudbaleri vežbali penale, ali izrazio želju da se meč reši mnogo ranije.
"Javor je odlično odigrao protiv Rada, ali su poraženi zbog grešaka iako su pozadi čvrsti, teško primaju golove i orijentišu se na kontranapade", rekao je Ðukić.

Izabrane vesti

Ðukić je pohvalio mlade snage Armina Ðerleka i Svetozara Markovića, koji su odigrali dobru utakmicu protiv Čukaričkog, istakavši njihov timski rad kao najveći adut.

Naglasio je i da je cela ekipa izašla još jača iz krize slabih rezultata, ali i da se ne kaje zbog izgovorenih reči prethodne nedelje.
"Ne kajem se zbog izgovorenih reči jer živim po pravilima poštenog čoveka koji se bori za istinu i pravdu i ne da na sebe. Međutim, da biste me razumeli morao sam od finog španskog gospodina da se pretvorim u običnog srpskog dripca", zaključio je Ðukić.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 13 sati na stadionu u Ivanjici.

Foto: Star Sport


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara