Jasin Adli
Jasin Adli

Odbio Arsenal, uzeo 1.000.000 na ruke, platu od 60.000 mesečno, i završio u Bordou?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.01.19. | 16:12

Kad hoćeš i jare i pare, pa ostaneš praznih šaka...

Navijači Arsenala pomalo su zajedljivi po društvenim mrežama, mada moramo da priznamo da ih pomalo razumemo. Upamtili su ime Jasina Adlija kad ih je prošlog leta odbio, pa su Tobdžije okrenule pogled ka Mateu Genduziju. Možda je tako ispalo i bolje za Engleze, jer čini se da je Adli pogrešio kada je poverovao u bajke koje su mu pričali u Pari Sen Žermenu. Ove sezone ni munut u prvom  timu Svetaca i potom transfer u – Bordo.

Trebalo je da bude drugačije. Nakon što je debitovao kod Unaja Emerija računao je Adli da će ove sezone polako dobijati sve veću minutažu. Kod Tomasa Tuhela ipak nije bilo prostora. Pari Sen Žemenu će novac dobro doći kako bi finansirao dolazak Idrise Geja iz Evertona.

Izabrane vesti

Bordo će na ime obeštećenja platiti 5.500.000 evra što i nije previše ako imamo u vidu da Adli već sezonama važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Francuskoj, pa ga čak nazivaju i novim Adrijenom Rabioom, mada nismo sigurni da li samo zbog frizure ili i zbog igračkih kvaliteta.

Adli će potpisati ugovor na četiri i po sezone i konačno dobiti priliku da zaista zaigra u seniorskoj konkurenciji. Kule i gradove su mu obećavali kada su ga prošlog leta ubeđivali da potpiše profesionalni ugovor baš kako bi odbili nalet Arsenala, na kraju mu je ostao samo novac. Samo za potpis na tom ugovoru je naime Adli dobio 1.000.000 evra, pride i mesečnu platu od 60.000. Na kraju je shvatio da je pogrešio i brzo se ispravio. U ovim godinama mnogo je bitnije igrati nego zarađivati. Nek pita samo Genduzija. Značajno ga je preskočio u ovih šest meseci.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Jasin AdliZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara