ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA - Nenad Jestrović: Uveren sam da Argentina osvaja!

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.06.18. | 09:18

Nekadašnji golgeter mnogih klubova za MOZZART Sport kaže da će Mesi ovog leta konačno podići trofej namenjen svetskom prvaku

Gde god da je igrao Nenad Jestrović (OFK Beograd, Bastija, Mec, Muskron, Anderleht, Al Naser, Zvezda...) pogađao je mreže kao od šale, a ako bude bar približno uspešan kao prognozer, Leo Mesi će ovog leta konačno postati prvak sveta.

Nekadašnji golgeter veruje da Argentina osvaja Mundijal, a da čujemo kako još razmišlja Jestrović na temu Svetskog prvenstva...

Izabrane vesti

MIŠLJENJE O REPREZENTACIJI SRBIJE?

Sjajne kvalifikacije. Biti prvi u grupi nije nimalo lako, pored toliko dobrih ekipa, Irska, Vels, Austrija... Naša reprezentacija je imala kontinuitet i mislim da smo zasluženo prošli kao prvi.

SRBIJA PROLAZI GRUPU - 2,15

ŠTA OČEKUJETE OD GRUPE U KOJOJ SE NALAZI SRBIJA?

Najbitnije je da se dobro otvori, da tu ne zabrljamo. Dosta puta smo se, istorijski, opekli, na tim malim utakmicama. Protiv Brazila možda ništa ne odlučujemo, ne treba da se mnogo baziramo na tu utakmicu, najbitnija je Kostarika. Nadamo se prolazu, ja verujem u ove momke. Imamo dobru reprezentaciju.

GLAVNI FAVORIT ZA OSVAJANJE SP?

Ja to gledam ovako malo statistički, kao i kroz neku sreću... Jedva su se kvalifikovali, ali mislim da će da osvoje ovog puta definitivno. U to sam uveren. Argentina!

POTENCIJALNO IZNENAĐENJE?

Mnogo je sad teško... Nije to kao ranije, 70-ih, 80-ih i 90-ih godina, kad si imao sedam-osam favorita, a ove ostale reprezentacije stvarno nisu imale nikakvu šansu. Sad si igraju fudbal, svi su napredovali, mislim da pored Urugvaja, neke evropske reprezentacije, da li je to Srbija, Švajcarska... i drugi mogu da iznenade. Nadam se uspehu srpske reprezentacije. To je broj jedan. Treba da svi to gledamo kao najveći ponos i da bodrimo svim srcem reprezentaciju ovog leta.

POTENCIJALNO RAZOČARANJE?

Razočaranje može da bude neka ogromna reprezentacija koja ispadne, i napravi loš rezultat. Ja bih voleo da to bude Brazil.

KO BI MOGAO DA IGRA U FINALU U MOSKVI?

Ne znam ko se s kim ukršta... Ali da kažemo Argentina i Španija.

Sve prognoze za SP pogledajte u našoj rubrici ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA.

 


tagovi

Odbrojavanje do MundijalaRusija2018Nenad Jestrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara