Nenad Milijaš
Nenad Milijaš

ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA - Nenad Milijaš: Dajmo momcima vetar u leđa, da budu što bolji

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.06.18. | 10:08

Član delegacije Srbije na SP 2010. poziva na podršku reprezentaciji, kako bi u Rusiji zabeležili dobar rezultat

Na putu ka Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi Nenad Milijaš je bio jedan od glavnih igrača ekipe koju je predvodio Radomir Antić. Poverenje koje je popularni Antara imao u sjajnog vezistu bilo je neograničeno.

Milijaš, dakle, ima iskustvo s Mundijala i zna šta je reprezentaciji potrebno da bi napravili dobar rezultat. On tvrdi da je to podrška naroda.

Izabrane vesti

Poslušajte šta kaže Milijaš...

MIŠLJENJE O REPREZENTACIJI SRBIJE?

Dosta igrača koji su u reprezentaciji su moji drugovi, s kojima se čujem svaki dan. Ova Srbija je igrala jako dobro, na rezultat. Nije uvek to bilo lepršavo, ali su uvek dolazili do rezultata koji je nama bio potreban. Samo tako neka nastave, i doguraće daleko. Na Svetskom prvenstvu nije bitno koliko se lepo igra, već samo rezultat. Imamo dobrih igrača, svi su u velikim klubovima, imamo i dosta mladih igrača koji sada dobijaju šansu. Mislim da se dobro radilo, već su napravili odličan rezultat, i treba da im damo vetar u leđa da pokušamo tamo da budemo što bolji.

OČEKIVANJA OD GRUPE U KOJOJ SE NALAZI SRBIJA?

Što se Kostarike tiče, ne znam nešto o njima. A što se tiče Švajcarske i posebno Brazila o njima ne treba mnogo pričati. Švajcarska vež duže igra kvalitetno i ima dobre rezultate. Nisu fudbalska nacija, ali imaju jako dobre rezultate poslednjih godina. Svaki meč je bitan, ali je prvi najbitniji. Bitno je kako se otvori SP, ako se pobedi prva utakmica, mnogo je lakše u nastavku. Devet bodova je u opticaju, da pobedimo mi bilo koje dve, i da idemo dalje.

GLAVNI FAVORIT ZA OSVAJANJE SP?

Mnogo je tu ekipa... Nemce nikad ne bih otpisao, kakvi god da su. I taj Brazil koji je kod nas u grupi. To su favoriti.

KO BI MOGAO DA IGRA U FINALU U MOSKVI?

Ne znam po žrebu ko s kim ide, ali te dve koje sam pomenuo mogu da igraju finale. Nemačka - Brazil.

Sve prognoze za SP pogledajte u našoj rubrici ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA.

 


tagovi

Odbrojavanje do MundijalaNenad MilijašRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara