Stefan Savić
Stefan Savić

ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA - Stefan Savić: Kad imaš Mesija u svakom meču si favorit

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.06.18. | 08:51

Prvotimac Atletiko Madrida u razgovoru za MOZZART Sport ubraja Argentinu među glavne favorite za osvajanje pehara na SP

Već godinama Stefan Savić gotovo na svakih nekoliko dana vodi bitke s najvećim „alama“ svetskog fudbala, prvo u dresu Mančester Sitija, pa Fjorentine, i naravno braneći boje sadašnjeg kluba Atletiko Madrida, s kojim je nedavno osvojio Ligu Evrope.

Većinu asova koji će predvoditi svoje reprezentacije na Mundijalu nekadašnji štoper Partizana veoma dobro poznaje, pa je svakako dobar sagovornik za „Odbrojavanje do Mundijala“.

Izabrane vesti

Poslušajte prognoze reprezentativca Crne Gore...

MIŠLJENJE O REPREZENTACIJI SRBIJE?

Igrali su dobar, takmičarski fudbal, imali su cilj plasman, što zaista nije lako, znajući i po nama koliko je težak put do Svetskog prvenstva. Treba poštovati taj rezultat, želim im svu sreću!

ŠTA OČEKUJETE OD GRUPE U KOJOJ SE NALAZI SRBIJA?

Interesantna grupa jaka, favorit je Brazil, ali Srbija ima svoje šanse. Dosta je bitno da u prvoj utakmici odigraju dobro. Srbija ima šansu za drugo mesto.

GLAVNI FAVORIT ZA OSVAJANJE SP?

Brazil, pa Argentina, koja ima dobar tim, a ima i Mesija, pa će u svakom meču biti favorit. Tu je Španija, njih nikad ne treba otpisivati, oni su uvek favoriti za titulu. I, po mom mišljenju, Francuska, ove godine ima odličnu ekipu. I naravno, tu su uvek Nemci koji sa svojom upornošću i kvalitetom mogu da dođu do same završnice.

POTENCIJALNO IZNENAĐENJE?

Hrvati imaju odličan i perspektivan tim, koji igra godinama zajedno na najvećem nivou. Oni mogu da naprave iznenađenje, ali mislim da su veće ekipe, koje sam nabrojao, najveći favoriti.

POTENCIJALNO RAZOČARANJE?

Nikad se ne zna. Videli smo da je Evropsko prvenstvo osvojila Portugalija, a to niko nije očekivao... Svaka od ovih pet reprezentacija koje sam nabrojao ako ne izbori plasman u finale, to će biti veliko razočaranje. Pošto znamo da ne mogu svi u finale, neko će sigurno razočarati. Ali ne bih izdvojio nikoga...

KO BI MOGAO DA IGRA U FINALU U MOSKVI?

Voleo bih da vidim duel između Brazila i Argentine. Ali pošto ću na ovom prvenstvu navijati za Srbiju i Hrvatsku, voleo bih da vidim njih u finalu, ali to je zaista mnogo teško. Tamo imam dosta dobrih drugova, i zato bih voleo da se oni nađu u finalu...

Sve prognoze za SP pogledajte u našoj rubrici ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA.

 


tagovi

Odbrojavanje do MundijalaStefan SavićRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara