Ode Konte praznih šaka...

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.05.18. | 11:24

Poslednja prilika za Mančester Junajted i Čelsi da malo zadovoljniji okončaju sezonu

Osvajanje FA kupa poslednja je prilika za Mančester junajted i Čelsi da malo zadovoljniji okončaju sezonu. Crveni đavoli su bez šampionske titule od 2013, ali su u prethodne dve godine osvojili po jedan FA (2016) i Liga kup (2017). S druge strane, Plavci su u sezonu ušli kao prvaci, ali za razliku od rivala nisu izborili ni Ligu šampiona, a prema pisanju ostrvskih medija ovo bi mogla da bude poslednja utakmica menadžera Antonija Kontea na klupi londonskog kluba.

Posle ubedljivog prvenstvenog poraza od Njukasla u nedelju (3:0) Italijan je upozorio svoje fudbalere da nemaju šanse da savladaju Junajted ukoliko ne poprave odnos prema igri.
"Svestan sam da sam ja, kao trener, najodgovorniji za rezultate, ali i oni moraju da znaju da ne smeju da ponove partiju kao protiv Njukasla", rekao je Konte, koji se tokom cele sezone nije libio da na prozivke "lajavog" kolege sa Old Traforda Žozea Murinja odgovori istim tonom kojim su upućene.

Izabrane vesti

Portugalski stručnjak na ovoj utakmici najverovatnije neće moći da računa na Entonija Marsijala, koji je zbog povrede kolena propustio trijumf nad Votfordom (1:0). Međutim, zato bi Romelu Lukaku, koji je krajem aprila povredio članak, trebalo da bude potpuno spreman. Na terenu sigurno neće biti Maruana Felainija, kojeg već nekoliko nedelja muči mišić, a Konte i Čelsi biće bez Denija Drinkvotera i Davida Luiza.

Mančester Junajted ima bolji međusobni bilans, ali je u poslednjih pet godina Čelsi bio mnogo uspešniji. Ipak, Đavoli nam deluju psihološki stabilnije, pa ćemo se usuditi da im poklonimo poverenje, dok je i 2-3 sasvim realno.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:15 2051 ENFAK Man.Utd. - Chelsea ug 2-3 1,95
Ukupna kvota1,95

FA KUP - FINALE

18.15: (2,80) Mančester Junajted (2,90) Čelsi (2,85)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

FA kupsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara