Simon Vukčević
Simon Vukčević

Ode Simon u penziju posle mesec i po dana!?

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.03.18. | 17:15

Nekadašnji vezista Partizana definitivno ostavlja fudbal

Nekadašnji prvotimac Partizana Simon Vukčević definitivno je završio karijeru i to samo mesec i po dana, nakon što se nakratko predomislio i potpisao ugovor sa ekipom Budućnosti iz Podgorice.

Vukčević je početkom godine prvo najavio kraj karijere, da bi se potom sredinom februara obavezao na jednogodišnju vernost Podgoričanima. Ipak, danas je stigla informacija da se opet predomislio.
"Simon je odlučio da napusti fudbal. Nije mogao da dođe do nivoa na kome je bio nekad. Predsednik i uprava kluba uradili su sve da ga ubede da pokuša da se vrati, ali je to na kraju bio preveliki zalogaj", izjavio je trener Budućnosti Vladimir Vermezović.

Izabrane vesti

Simon Vukčević (32) je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih fudbalera s ovih prostora, a pored Partizana igrao je i za Saturn, Sporting Lisabon, Blekburn, Karpate, Vojvodinu, Levadijakos, Enozis i Šaves, pre nego što se vratio u rodnu Podgoricu. 

Igrao je i za mladu i A reprezentaciju Srbije i Crne Gore, da bi nakon osamostaljenja izabrao da nastupa za Crnu Goru (45 nastupa, dva gola).

Foto: Action Images


tagovi

Simon Vukčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara