Komentari na vest

Oglasili se iz Radničkog: Verujemo da će državni organi otkriti istinu i sankcionisati podnosioce lažne prijave

S

Stiven se

pre 11 meseci

utisak da vetar duva iz pravca Kolubare da se napravi galama pa da prodire ligu. Sto bi njima leglo kao budali samar.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Kako oni znaju da je lažna kad njih niko nije ni prijavio već sa imenom i prezimenom druge osobe koje nisu u Radničkom?
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Ispravka izgleda da ipak ima i uz Radničkog. Bar tako pišu novine,a fss na finalu LŠ mudro ćuti.
S

Samo naivni

pre 11 meseci

nikako da shvate da se puca na Radnicki. Ko zna ko je pokusao da odradi prljav posao ako su optužbe u opšte tacne.
v

vidoviti

pre 11 meseci

Ko se seca komentra mog pre prve utakmice kada sam rekao da mi je jedan trener,nas,iz Makedonije trenutno rekao da se steluje za Radnicki ispalo je da lupam,ni sada ne tvrdim nista vec samo ponavljam sta je rekao covek koji je odlicno upucen u nas fudbal.

Leki

pre 11 meseci

Jesi rekao,ja sam se iskreno nadao ulasku Inđije
G

GOL

pre 11 meseci

TI SI PROLUPAO, ŠTETA ZA TEBE
G

GOL

pre 11 meseci

TI SI PEOLUPAO, ALI TO JE DOBRO ZA TEBE , NAPRED NIŠKI BELI REAL, ZAUVEK SAMO RADNIČKI
J

Jova1245

pre 11 meseci

Pa da li je bilo stelovano! Da jeste obe ekipe bi cutale! Ovo je cisto spinovanje i pokusaj urusavanja Radnickog jer nije pod snsom!
B

Beks - NUFC

pre 11 meseci

Imam neki dojam, da će u slučaju da se dokažu trvrdje o podmićivanju i nečasnim radnjama, Radnički da leti iz lige! Da se ne lažemo, kod nas to traje godinama i nekako se prelazi preko toga... Ovog puta, nisam baš siguran da će sve proteći bez nekog reza.
G

GOL

pre 11 meseci

O ČEMU PIŠEŠ TI ČOVEČE, PA RADNIČKI JE KRALJEVSKI KLUB KAO REAL, A ZATO JE I ON REAL SA NIŠAVE
@

@gol

pre 11 meseci

A ti si, vidim, dvorska luda...
.

.....

pre 11 meseci

Verovatno se ništa neće dogoditi jer je u širem interesu da Niš, Novi Sad i Kragujevac imaju stalne superligaše. Zato ne skraćuju ligu na 10 ili 12 klubova, zbog fudbalskih centara van Beograda.
V

VladaBg

pre 11 meseci

Ono sto je evidentno je da su se pojavili masovno komentatori koji su eventualni prolaz Radnickog automatski proglasavali za dokaz da Radnicki namesta. Kao u srednjem veku kad su sekirom utvrdjivali ko je vestica, pa ako se odbije o vrat, onda je neoborivo utvrdjeno da je vestica i da se spali na lomacu, a ako joj odsece glavu, to je dokaz da ipak nije bila vestica.
D

Dr Kovacevic

pre 11 meseci

Sad da ispituju drzavni organi, a Kolubari automatski -9, bez ikakve istrage, i bez ikakvih dokaza, samo na osnovu pada kvota u kladionici,
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Dokaze je UEAFA skupila.
z

zivoraddd

pre 11 meseci

1. Otkud ovi iz Radnickog u saopstenju pisu da su prijave podnete protiv njih, kad to niko iz Indjije i ne tvrdi? 2. Zar taj podatak nije tajan i ne moze svako da zna da li se protiv nekog treceg vodi postupak? 3. Otkud znaju da su prijave lazne? Mozda je neko sa strane trazio da se namesti utakmica, nevezano za radnicki, npr. kladionicarska mafija ili neko ko zeli da napakosti ljudima iz Radnickog? 4. Mnogo su se uzjogunili, automatski su sumnjivi. Mene da neko optuzi da sam namestio utakmicu, ne bih se potresao, smeskao bih se i uzivao. A ovi odmah udri po saopstenju u kome prete podnosiocima prijava.
G

Gost Kin

pre 11 meseci

Imam 4 pitanja: 1. Kako niko nije prijavio pre same utakmice nego nakon nedelju dana? 2. Ako su pokusali drugu utakmicu zasto nisu i prvu utakmicu, sto bi muckali samo drugu? 3. Zasto podmicivati vise igraca kad imas jednog sudiju, pri tome igraju prvoligas protiv drugoligasa??!! 4. Zar ne bi podmitili ili ucini sve pre sve ovoga ako vec to zele da rade, da ne bi dosli u ovu situaciju, jer su gubili kuci bodove i od Lucana, i Maldost Gat, Spratak...ako ne gresim 3 zaredom...Ili su tad posteno gubili, a kad pobede onda su podmicivali...malo cudno. Ee ako je bila dojava iz Uefe to je ozbiljna stvar, oni ne grese. Ako je domaca kuhinja...to je drugo
g

gost 8548

pre 11 meseci

to sto si nabrojao lucani ,mladost,spartak nije ni moglo da se namesti jer je bio direktan duel ko izgubi ispada
@

@8...

pre 11 meseci

Da su nameštali kupili bi bodove od Kolubare kao i drugi, ta tri boda su ih i odvela u baraž.
H

Holse

pre 11 meseci

Ja sam vam napisao ovde dan pred revanš sta se priča po indija, da nesto nije u redu...vi mi odgovarate da pricam gluposti..
G

GostMeraklija

pre 11 meseci

To je zato sto jesi lupao. Ovo je ocigledno orkestrirano sa necije strane, a videcemo i sa cije kad se ova ujdurma zavrsi, sto Latini rekose, cui bono, ko je profitirao. Kad budemo videli ko je profitirao, saznacemo ko je taj ko je probudio savest i postenje do najsitnijih detalja kod igraca Indjije.
T

Tz

pre 11 meseci

Pričalo se po Inđiji.... A oni zapeli da ostvare pozitivan rezultat.
O

Obzirom

pre 11 meseci

da mnogo znas mogao bi biti i pozvan na neki informativni razgovor,samo pazi ako nemaš konkretnih dokaza trebalo bi da odgovara jer Price tipa rekla kazala te nebi pokrile.