Oglasio se Medojević...

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 09:49

Iskusni univerzalac, navodno, na forumu navijača Vojvodine napisao da ga ne zanima prelazak u Crvenu zvezdu

Posle Dušana Jovančića dres Crvene zvezde uskoro bi trebalo da zaduži još jedan bivši kapiten Vojvodine. Informacije beogradskih medija su jedinstvene: Slobodan Medojević je dogovorio uslove saradnje sa novim šampionom Srbije i od zvanične promocije ga deli samo raskid ugovora sa Darmštatom.

On bi trebalo da pojača konkurenciju u veznom redu, ali i odbrani, pošto je tokom karijere igrao i na mestu štopera. Tačnije, da bude svojevrsna zamena za Damijana Le Taleka.

Izabrane vesti

Ipak, neizvesnost je unela prepiska na forumu navijača Vojvodine. Naime, tamo se posredstvom forumaša preko Vajbera oglasio Slobodan Medojević i saopštio da su mu dalji planovi vezani isključivo za inostranstvo. Naravno, pod pretpostavkom da je bivši fudbaler Ajntrahta to napisao.
„Svi moji planovi vezani su za inostranstvo, povratak u Srbiju i Zvezdu nisu opcija za mene, iako se o tome pisalo prethodnih dana u medijima. Nadam se da ću se u budućnosti - naravno ako me budu želeli - vratiti  u moj klub. Da uradim nešto što nisam pre nego što sam otišao u inostranstvo i da osvojimo titulu. Veliki pozdrav za sve navijače Vojvodine“, napisao je navodno Medojević.

Rasplet će biti poznat vrlo brzo.


tagovi

Slobodan Medojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara