Oklizao se na jednom od 22 para - MOZZART ga častio sa 100.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.07.18. | 15:48

Smederevac čekao dobitak od 94.881,10 dinara, pa zahvaljujući promašaju inkasirao više nego da je sve pogodio

Kada odigraš 22 para, šta od njih očekuješ? Prolaz svakako spada pod opciju „ako, prođe - prođe“... A šta, ako promašiš? Da li možeš da naplatiš više nego što bi ti po džentlmenskom sporazumu sledovalo?

U MOZZARTU je i to moguće, jer tu je akcija NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ! Smederevski maher Vladan Vuković, 10. jula je odigrao on-lajn tiket s ukupnom kvotom 1.459,71, uplativši pritom svega 50 dinara... Pao je samo na jednoj dvojci, koja ga je svejedno proslavila, budući da je njegova u tom momentu ukupno pogođena kvota iznosila 1.167,77! Tako je od najvećeg gubitnika postao ponosni dobitnik.

Izabrane vesti

Kako je izgledao njegov tiket, vidi se iz priloženog. Vladan nije mnogo mudrovao, čak štaviše igrao je čiste fikseve. Sve sami „kečevi“, i odlične „dvojke“, sve do prijatelskog susreta Darlinga i Sanderlenda! Jedinica na Darling, delovala je kao naučna fantastika, a baš to je došlo, minimalcem koga je fudbaler domaćih Džordan Nikolson, postavio još u devetom minutu susreta.

Ovako, MOZZARTOV benefit je to ispeglao… Tuga je kod Smederevca kratko trajala, pa ako ste i vi jedni od onih kojima na stativi ostaju velike kvote, ne brinite. Tu smo da vas nagradimo, podržimo i razumemo da najbolji u nekom detalju mogu i da pogreše!


tagovi

naplati promašajMozzartsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara