Olimpijakos je fiks, Lamiji nikako da krene

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.09.18. | 14:05

Na programu su poslednja dva meča četvrtog kola grčke Superlige

Protekla takmičarska godina u grčkoj Superligi bila je jedna od najkontroverznijih u istoriji zemlje site huliganskih ispada. Okončana je titulom AEK-a, trogodišnjom suspenzijom gazde PAOK-a Ivana Savidisa koji je na sada već čuvenoj utakmici sa pištoljem za pojasom izašao na teren i pretio akterima - i što je najupečatljivije svrgavanjem Olimpijakosa sa trona posle sedam sezona hegemonije.

U nedelju su prvi put posle nemilih incidenata PAOK i AEK odmerili snage, domaći su slavili sa 2:0,  dva lepa gola postigao je reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović, po jedan u svakom od poluvremena, a u oba navrata je efektno pogodio mrežu golmana Barkasa i stigao do brojke od tri prvenstvena pogotka. PAOK je ovom pobedom zadržao stoprocentni učinak, ima četiri pobede na startu prvenstva, ali i 10 bodova pošto su mu dva oduzeta na startu zbog prošlogodišnjeg skandala s pištoljem.

Izabrane vesti

Od današnjih mečeva fiks dana je dvojka na Olimpijakos. Suština je rečena u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Nema tu šta mnogo pametnog da se doda. Istina, Olimpijakos je malo smanjio ulaganja, dovodio je uglavnom domaće igrače, ali danas ne bi trebalo da ima problema. 
"Pirejski crveno-beli su slavili na 27 od poslednja 32 susreta sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Olimpijakos je pritom postigao najmanje po dva gola na poslednjih sedam gostovanja Panioniosu, takođe u svim takmičenjima. Lagana dvojka je naš predlog."

U drugom susretu snage odmeravaju Panetolikos i Lamija. Gostima je prvi cilj opstanak u ligi, ali nisu dobro krenuli. Tri poraza u prva tri kola. 
"Promenili smo skoro ceo tim i mnogo smo bolji nego prethodne sezone. Prvi cilj nam je opstanak. Tvrdi smo na domaćem terenu, koji je malih dimenzija, a stadion nam je uvek pun", rekao je pre nekoliko nedelja vezista Lamije Marko Blažić za TIP Novosti. 

Na klupi Panetolikosa sedi legendarni Grk Trajanos Delas. Tačnije, nekadašnji štoper Rome tu je od januara ove godineProšle sezone završio je sa ovom ekipom na osmom mestu, trenutno su deveti. 

GRČKA - 4. KOLO:

Subota:
Janjina - Aris 1:0 (0:0)
Atromitos - AEL 2:0 (0:0)
Asteras Tripolis - Smirnis (2:0)

Nedelja:
Ksanti - OFI 3:0 (2:0)
Panatinaikos - Levadijakos 3:0 (2:0)
PAOK - AEK 2:0 (1:0)

Ponedeljak

18.00: (1,75) Panetolikos (3,30) Lamija (4,80)
19.00: (7,75) Panionios (4,20) Olimpijakos (1,40)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Grčka 1Grčka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara