(©MN Press)
(©MN Press)

Olimpijakos traži 2.000.000 evra za Lazara Ranđelovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 13:01

Krila Sovjetov zainteresovana

Solidnu sezonu imao je Lazar Ranđelović u Rusiji, sa tri gola i četiri asistencije je pomogao Uralu da izbori opstanak u Premijer ligi najveće zemlje na svetu. Pozajmica je istekla i srpsko krilo se vratilo u Olimpijakos. Ali, mogao bi uskoro ponovo put Rusije...

Ovog puta umesto Jekaterinburga, nova Lazarova adresa bila bi Samara, pošto su Krila Sovjetov iskazala želju da ga dovedu u svoje redove, pišu ruski mediji. Međutim, ponuda i potražnja nisu blizu jedna druge.

Izabrane vesti

Krila bi, po Uralovom modelu, da uzmu Ranđelovića na jednogodišnju pozajmicu. Klub iz Samare baš i ne pliva u novcu, te bi mu ovakav angažman dobro došao. Međutim, Olimpijakos trenutno pristaje samo na prodaju, jer srpskom fudbaleru ističe ugovor na kraju sezone.

Atinjani su zacepili 2.000.000 evra kao cenu za Ranđelovića, kojeg su doveli 2018. godine iz niškog Radničkog za 500.000 evra. Ipak, nije uspeo Lazar da se do kraja u Olimpijakosu izbori za svoje mesto pod suncem, mada je skupio do sada solidnih 75 nastupa za grčke crveno-bele, među kojima je i osam mečeva u Ligi šampiona.

Bio je jednu sezonu srpski fudbaler i na pozajmici u španskom Leganesu.


tagovi

Lazar RanđelovićKrila SovjetovOlimpijakosLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara