"U19 reprezentacija Srbije"
"U19 reprezentacija Srbije"

Omladinci od starijih kolega pokupili pobednički nerv

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.02.17. | 13:08

Zlatanović, Romanić, Ilić i Petrov za 4:1 protiv Bugarske

U19 reprezentacija SrbijeDebi Milana Obradovića na klupi omladinske reprezentacije ovenčan je pobedom od 3:1 na prijateljskoj utakmici sa Bugarskom, a u "revanšu" u Staroj Pazovi samo se potvrdilo da je baš taj rezultat idealan pokazatelj razlike u kvalitetu dve ekipe. U sportskom centru FSS-a još jednom 4:1 za U19 selekciju Srbije.

Mada su Bugari preko Stanislava Ivanova prvi stigli do gola, već u 25. minutu, da bi samo koji trenutak kasnije kapiten Orlića Uroš Račić promašio jedanaesterac šutiravši pored stative.

Izabrane vesti

Ali umesto da psihički posrne, U19 selekcija Srbije je pokazala da je pokupila nešto od pobedničkog mentaliteta zlatne generacije Orlića. Oni nikad ne odustaju. Danas nisu ni Obradovićevi izabranici.

Pred kraj prvog poluvremena veru u pobedu vratio je napadač surduličkog Radnika Igor Zlatanović, da bi u nastavku Račićev saigrač iz Crvene zvezde Lazar Romanić bio precizan sa drugog penala sviranog za Srbiju, Teleoptikov Stefan Ilić - još jedan rezervista - odagnao sumnje oko ishoda, a u sudijskoj nadoknadi Sava Petrov pečatirao novu pobedu Orlića.

Inače, Srbija je utakmicu počela u sastavu: Marković (Rad), Blagojević (Voždovac), Pejović (Empoli), Čermelj (Teleoptik), Romanić (Crvena zvezda), Račić (Crvena zvezda), Petrov (Partizan), Lambulić (Brodarac), Nikolić (Crvena zvezda), Zlatanović (Radnik), Cucin (Teleoptik).

(FOTO: FSS, via Twitter)


tagovi

fudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara