Ronaldo i Toreira
Ronaldo i Toreira

Ono što je Arsenalu nedostajalo: Stiže urugvajski pit-bul terijer

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.07.18. | 16:36

Lukas Toreira upakovan sa mašnicom

Priča se već nedeljama, a sada je i potvrđeno. Otac Lukasa Toreire, veziste Sampdorije koji trenutno u dresu Urugvaja blista na Mundijalu u Rusiji, potrvrdio je da će 22-godišnji fudbaler karijeru nastaviti u Arsenalu.
Želeo sam samo najbolje za svog sina, a Arsenal je pokazao koliko ga želi. NIje još završeno, niti je zvanično, ništa nije ni potpisano, ali postoji velika šansa da Lukasova budućnost bude u Engleskoj. Nikakvih problema tokom pregovora nije bilo i čim se Svetsko prvenstvo završi ide u London na lekarske preglede”, rekao je Rikardo Toreira za urugvajski Radio Crc.

Lepe vesti za navijače Arsenala kome već sezonama nedostaje igrač Toreironog profila. Svi su znali lopte, izgledali elegantno na terenu, ali se u dvomeču sa Atletikom u polufinalu prošlosezonske Lige Evrope – samo primera radi – videlo koliko su mekani u odnosu na najbolje Evrope.

Izabrane vesti

Toreira bi to trebalo da promeni. Visok je samo 168 centimetara, ali grize kao pit-bul. Urugvajski navijači danima prepričavaju kako je u jednom duelu Kristijana Ronalda ramenom odneo sa terena.

Baš ono što je trebalo Unaju Emeriju. Granit Džaka i Muhamed Elneni nek se zabrinu za svoja mesta u timu.

Lucas Torreira announces himself to Cristiano Ronaldo
My G pic.twitter.com/SOw48Bwhuj

— Gilles (@GrimandiTweets) June 30, 2018

 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Rusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara