Troj Dini (©Reuters)
Troj Dini (©Reuters)

Opasan gost stiže na Vikaridž Roud

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 11:43

KPR neporažen na tri minula duela na strani, i otuda neće biti lak zalogaj Votfordu

Votford je večeras domaćin Kvins Park Rendžersu, u sklopu poslednjeg susreta 27. kola engleskog drugoligaškog ranga, i nastojaće da ojača svoju poziciju u vrhu Čempionšipa. Sa druge strane, uprkos tome što je iz poslednja četiri susreta osvojio sedam bodova, gost se nalazi u borbi da izbegne ispadanje.

Pobednički niz Votforda od tri meča završio se u utorak uveče, jer su Stršljenovi zatajili u borbi protiv Milvola. Završeno je 0:0 na Denu. Dok je Ćisko Munjoz prirodno bio frustriran rezultatom, on nije mnogo udaljio ekipu od glavnih pozicija, jer su timovi ispod prvih pet prilično nekonstantni.

Izabrane vesti

Osvajanje jednog od dva vodeća mesta i dalje ostaje glavni cilj za Ćiska, ali Španac neće izgubiti iz vida prednosti držanja podalje od čopora koji juri ka plej-ofu u poslednjim mesecima kampanje.

Sa samo šest datih golova na pet minulih ligaških susreta, može se reći da je Votford nastavio po starom, još iz perioda kada je njime rukovodio Vladimir Ivić. Traži se bolji učinak u poslednjoj trećini, posebno protiv klubova koji su niže na tabeli, a njega nema. Ipak,

Ćisko neće želeti da promeni bilo šta što bi moglo da ima negativan efekat na odbranu, koja je u četiri utakmice primila samo jedan gol. Što se tiče KPR-a, raspored protiv jednog od glavnih timova u diviziji došao je u pogrešno vreme, jer su Rendžersi imali ideju da se odmaknu od nevolja. Zahvaljujući skoro odličnim rezultatima na tri vezana gostovanja, remijem kod lidera Noriča i pobedama u Lutonu i Kardifu, ekipa Marka Vorbartona isplivala je iznad crte, ali je potom izgubila kod kuće od jednog od rivala u borbi za ispadanje, Derbija prošlog vikenda.

Očekuje se da će Vorbarton omogućiti debi Stefanu Johansenu, koji je nedavno stigao na pozajmicu iz Fulama. Bone će ući umesto Lindona Dajksa ako strateg Rendžersa odluči da promeni svoj napad. Takođe, očekuje se da će šef Votforda opozvati Žoaa Pedra na račun Andrea Greja. Filipu Sinkernagelu takođe može da se ukaže prilika na levom boku umesto Vila Hjuza.

Utakmicu Votford - KPR možete da pogledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

ČEMPIONŠIP - 27. KOLO

Petak

Reding – Bornmut 3:1 (3:0)

/Lorent 24, Mekintajer 31, Žoao 43 – Stanislas 85/

Subota

Norič – Mildzbro 0:0

Birmingem – Koventri 1:1 (1:1)

/Bela 18pen – Hamer 29/

Blekburn – Luton 1:0 (0:0)

/Armstrong 85/

Brentford – Vikomb 7:2 (2:2)

/Pinok 9, Fosu 41, 50, Tuni 56pen, 86, Kanos 81, Da Silva 89 - Ikpeazu 14, Muskve 43/

Kardif – Milvol 1:1 (0:1)

/Mur 71 – Flint ag9/

Derbi – Bristol Siti 1:0 (1:0)

/Kazim-Ričards 4/

Hadersfild – Stouk 1:1 (1:1)

/Pipa 5 – Flečer 24pen/

Notingem – Barnsli 0:0

Roteram – Svonsi 1:3 (0:2)

/Ladapo 65 – Hurihejn 28, Grajms 38, Fulton 74/

Šefild Venzdej – Preston 1:0 (1:0)

/Palmer 45/

Ponedeljak

20.45: (1,90) Votford (3,40) KPR (4,30)

***kvote su podložne promenama



tagovi

ČempionšipvotfordKPR

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara