Dušan Tadić
Dušan Tadić

Orlovi sastančili bez selektora Krstajića: Bili smo iskreni, rekli šta nam je na duši

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.06.18. | 13:08

"Biće jako teško, ali nada postoji", dodaje Dušan Tadić

(od specijalnog izveštača MOZZART SPORT-a iz Rusije)

Švajcarska je zaboravljena, Brazil je pred vratima. Pokušavaju Orlovi da arhiviraju dešavanja iz Kaljinjingrada i fokusiraju se na pripremu velikog svetskog čuda… Da, to će biti potrebno timu Mladena Krstajića kako bi savladao prvog favorita turnira u Moskvi i nastavio mundijalski život.

Izabrane vesti

Pre nego što su krenuli sa analizom Brazila, Orlovi su se još jednom pogledali u oči. Imali su 45-minutni sastanak bez prisustva selektora Mladena Krstajića.

Krilni fudbaler Ajaksa Dušan Tadić nije otkrio detalje, ali je istakao du se reprezentativci Srbije pogledali u oči.
Slažem se da nas je sudija oštetio u mnogo slučajeva protiv Švajcarske. Ali uvek se trudim da ne tražim problem u drugim osobama, zato sam bio samokritičan. Uvek gledamo da budemo bolji nego što jesmo. Dobro je što smo imali sastanak. Iskreno smo rekli jednim drugima šta mislimo. Tako se rešavaju problemi i u fudbalu i u životu“, rekao je Dušan Tadić.

Švajcarske rane i dalje bole, ali…
Prošlo je vreme od utakmica, malo smo se ohladili. Svesni smo da imamo veliku podršku u Srbiji, svima se zahvaljujem na tome. Učinićemo sve da se plasiramo u narednu rundu. Najviše volim kad je sve u našim rukama. Biće jako teško, ali nada postoji. Nadam se da ćemo da produžimo naš ostanak ovde. Biće mnogo teško. Treba da ih poštujemo, ali ne smemo da se plašimo. Ima stvari koje možemo da iskoristimo“.

Orlovima je potrebna pobeda, ali bilo bi pogubno krenuti svim silama napred.
Treba biti pametan. Ne smemo da se zaletimo po principu ‘svi u napad’. Moramo da ih organizovano napadnemo. Mnogo su opasni kad im se ostavi prostor. Moramo da im sužavamo prostor. I onda je sve moguće“.

Tadića očekuju dueli sa Marselom.
Igrali smo već jedan protiv drugog pre četiri godine. Jedan od najboljih bekova sveta. To je samo jedan od duela koji će odlučiti. Biće ih još mnogo“.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Rusija2018fudbalska reprezentacija SrbijeDušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara