Osam minuta pre kraja prelaznog roka! PSŽ i najčudniji transfer leta

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.09.18. | 00:26

Čudan izbor...

Pari Sen Žermen se ovog leta dovodio u vezu sa brojnim zvučnim imenima, a prelazni rok je završio sa najčudnijim transferom leta!

Osam minuta pred zatvaranje fudbalske pijace, PSŽ je potvrdio transfer Erik Maksima Čupo Motinga! Priča kakvoj se malo ko nadao ovog leta…

Izabrane vesti

I zaista, priča je potpuno neverovatna. Momak koga je Tomas Tuhel trenirao u Majncu stigao je na Park prinčeva u poslu koji će francuskog šampiona koštati samo plate za kamerunskog napadača, nemačkih korena. A pominjalo se da bi Stouk mogao da zaradi gotovo šokantnih 17.000.000 evra.

Neverovatno…

Da priča bude još luđa, navijački sajt Pariz junajted, koji s vremena na vreme zna da pogodi transfere u redovima francuskog giganta, tvrdio je danas da je Stouk upravi PSŽ ponudio i – Bojana Krkića! Dakle, momak koji je tokom dana bio ponuđen i Crvenoj zvezdi, bio je na papiru blizu potpisa i za PSŽ. Ali, u Pari Sen Žermenu nisu hteli ni da razmatraju ponudu.

Bilo kako, Tomas Tuhel je dobio napadača kojeg je želeo, zamenu za Edinsona Kavanija. Definitivno ne onakvu kakvo se publika u Parizu nadala…

Foto: PSG Officiel


tagovi

Erik Maksim Šupo MotingLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara