Osijek oslabljen u Zaprešiću

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 15:01

Zekić će u završnim utakmicama sezone priliku dobiti neke od mladih nada Osijeka, kao i igrači koji nisu previše igrali ove sezone

Na programu 33. kola hrvatskog šampionata prvo će u Zaprešiću snage odmeriti Inter i Osijek, a potom nas u Vinkovcima očekuje derbi začelja. Cibalija i Istra u međusobnom duelu odlučuju ko ispada, a ko ide u baraž.

U Interu mogu da budu vrlo zadovoljni poslednjom godinom, budući da je klub zadržao finansijsku stabilnost prodajama važnih igrača, a to nije uticalo na igru i rezultate. Ekipa iz Zaprešića je izbegla borbu za opstanak, ali nije dovoljno snažna da se upusti u borbu za Evropu sa četiri finansijski neuporedivo snažnija protivnika. Bez obzira na manjak rezultatskog motiva, Inter u poslednje vreme beleži vrlo dobre rezultate, pa je nakon podele bodova sa Slavenom i Rudešom u poslednjem kolu savladao Istru u Puli.

Izabrane vesti

Osijek je ove sezone definitivno pokazao da može da se nosi sa Dinamom, Rijekom i Hajdukom, međutim, tim Zorana Zekića zaostaje za vodećim ekipama zbog slabijih izdanja u takozvanim "malim utakmicama". Posle pobede nad Dinamom i poraza od Rijeke, Osijek je u prošlom kolu podbacio doživevši poraz od Lokomotive. Treneru Zekiću taj poraz je posebno teško pao, pošto je navijačka grupa Kohorta tada slavila rođendan. 

Najavljujući današnji meč, Zekić je rekao da će u završnim utakmicama sezone priliku dobiti neke od mladih nada Osijeka, kao i igrači koji nisu previše igrali ove sezone. Jedan od razloga za tako nešto su i problemi u igračkom kadru, budući da će susret u Zaprešiću zbog suspenzije propustiti štoper Milović, dok problema sa povredama imaju ofanzivci Lopa, Boban i Ejupi, te defanzivac Šorša.

Istra u derbi začelja ulazi s bodom više od Cibalije, ali i sa gotovo podjednako lošom formom. Naime, u poslednjih sedam utakmica Istra je osvojila tek jedan bod. 

HRVATSKA 1 - 33. KOLO

Petak

Slaven Belupo - Dinamo 2:2 (1:1)

Lokomotiva Zagreb - Rijeka 1:0 (1:0)

Subota
17.00: (3,45) Inter Zaprešić (3,30) Osijek (2,05)
19.00: (2,15) Cibalija (3,15) Istra (3,35)

Nedelja
17.00: (5,60) Rudeš (3,90) Hajduk (1,55)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeHrvatska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara