Oštro saopštenje PSŽ-a: Nećemo tolerisati bilo kakav napad na svoju reputaciju

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.10.18. | 21:46

„U tom cilju, klub zadržava pravo da preduzme pravnu akciju protiv bilo koje strane koja daje klevetne izjave protiv kluba ili njenih službenika“, saopštili su Parižani

Čelnici Pari Sen Žermena objavili su zvanično saopštenje na svom sajtu povodom današnjeg teksta L'Ekipa, u kojem se ističe sumnja u nameštanje ishoda utakmice sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Parižani su u samom tekstu ovog lista izrazili gnušenje povodom povezivanja i učešća u nečasnim radnjama uoči pred utakmicu sa srpskim šampionom, a večeras su izdali i zvanično saopštenje za medije u kojem kažu da su šokirani sumnjama u bilo kakvu umešanost u vezi sa navodnim radnjama "kladioca" iz Srbije.

"Klub kategorički odbacuje bilo kakve, direktne i idirektne implikacije u vezi sa tim sumnjama i želi da istakne da ni u jednom trenutku nije kontaktiran od strane finansijskog tužilaštva povodom istrage.

PSŽ ostaje na raspolaganju istražiteljima i neće tolerisati ni najmanji napad na svoju reputaciju, niti na svoje zvaničnike. U tom cilju, klub zadržava pravo da preduzme pravnu akciju protiv bilo koje strane koja daje klevetne izjave protiv kluba ili njenih službenika.

Klub još jednom ističe svoju duboku privrženost osnovnom principu sporta, koji se zasnivaju na integritetu takmičenja", stoji u saopštenju kluba iz glavnog grada Francuske.

Foto: Action images


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara