Ostvari navijački san: Neka se spremi Stamford bridž

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.24. | 13:34

Stiže doktor za tačne rezultate

Mladen iz Kragujevca je pobednik druge nedelje takmičenja „Ostvari navijački san". Ovo je definitivno bila njegova nedelja! Najpre je u utorak pogodio dva tačna rezultata na mečevima Lige šampiona, ali je sve do juče bio drugoplasirani. Onda kao što to obično biva, u poslednjim trenucima, desila se nova magija i ponovo je pogodio dva tačna rezultata na mečevima Serije A.

Mladen inače igra tačne rezultate i može se reći da mu je 3:3 omiljeni izbor, jer mu takav ishod omogućava da mu je tiket do kraja u igri.

Izabrane vesti

Pogođena je kvota 1.260, što je bilo više nego dovoljno da ostvari svoj navijački san. Mladen je istakao da mu je omiljeni klub Čelsi i najverovatnije će njegov izbor pasti na Stamford Bridž i neki meč Premijer lige.

Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje možeš da povedeš još jednu osobu.

Već od danas počinje trka za trećeg pobednika koji će imati mogućnost da odabere utakmicu na koju će ga Mozzart voditi naredne sezone!



tagovi

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara