Otkriven detalj s Krstajićevog spiska: Fejsa nije u timu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.05.18. | 20:02

Živković na široj listi kandidata

Više od jednog dana prošlo je od trenutka kada je selektor Srbije Mladen Krstajić poslao širi spisak kandidata za Mundijal u sedište Fife, ali nijedno ime sa liste i dalje nije objavljeno u javnosti.

Prema pravilniku Krstajić ima pravo da širi spisak ne objavi, odnosno da ga čuva u tajnosti sve do njegovog skraćenja 4. juna, kada je i krajnji rok. Ipak, portugalski mediji su uspeli da iskopaju nekoliko detalja vezanih za potencijalni sastav Srbije u Rusiji.

Izabrane vesti

Naime, Benfika je danas zvanično objavila imena petorice reprezentativnih kandidata za Svetsko prvenstvo, a na istoj nema Ljubomira Fejse!

Nekada redovni član nacionalnog tima, jedan od najtrofejnijih srpskih igrača i vezista koji je poslednju reprezentativnu utakmicu odigrao 2016. godine ne nalazi se u planovima Mladena Krstajića za predstojeći Mundijal. Iako je i kod Slavoljuba Muslina bio povremeno na spisku, u timu ga nije bilo zbog problema s povredama. 

Ono što je izvesno jeste da se u grupi kandidata našao Andrija Živković! Hitronogi srpski vezista pokušaće da se izbori za svoje mesto u avionu za Rusiju, što je i moglo da se nasluti po poslednjim pozivima i spiskovima za prijateljske utakmice.

Navodno, Mladen Krstajić bi skraćeni spisak trebalo da objavi krajem meseca - između petka 25. i ponedeljka 28. maja.

Foto: Star Sport


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeRusija2018Ljubomir FejsaAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara