""
""

Otpao Miloš Simić: Srbija u Lisabonu veruje u čudo

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.04.16. | 12:57

“Zašto da ne iznenadimo Portugaliju”, pita se selector futsal reprezentacije Aca Kovačević pred revanš baraža za Mundijal

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević izjavio je da državni tim može da iznenadi Portugaliju u Lisabonu i plasira se na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji.

Srbija je u prvom meču baraža u Beogradskoj areni poražena 1:2, a na revanš je otputovala bez Miloša Simića. Jedan od najboljih naših igrača imao je prethodnih dana povišenu temperaturu, zbog čega nije bio u stanju ni da trenira.

Uprkos tome, Orlovi veruju u podvig.
Stvorili smo u Beogradu veliki broj prilika, zaslužili verovatno bolji rezultat od ostvarenog, ali bez obzira na tu činjenicu, tražimo svoju šansu u Lisabonu”, rekao je Kovačević.

Kovačević se uzda da njegovi izabranici mogu da ponove partiju sa nedavnog prvenstva Evrope u Beogradu kada su u grupnoj fazi savladali Portugaliju 3:1.
Da li je moguće da ih iznenadimo? Zašto da ne? Istina, oni sada imaju prednost domaćeg terena, ali dobro se poznajemo. Pokazalo se u našim duelima da odlučuju nijanse, verujem da će i sada biti tako", naveo je selektor Srbije.

Revanš meč baraža za SP između Portugalije i Srbije igra se sutra od 19.30 sati u Lisabonu.

Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, na kome će učestvovati 24 selekcije, održava se od 10. septembra do 1. oktobra.

Izabrane vesti


tagovi

Miloš Simićmali fudbalfutsalBaraž za SP u futsaluAca Kovacevic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara