Otvoreni Pep: Kao fudbaler nisam mogao da uradim ono što su danas uspeli moji igrači

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.19. | 17:13

"Borimo se za Premijer ligu sa najboljim timom Liverpula u istoriji, jednim od najboljih timova koje sam video u životu", rekao je Gvardiola posle pobede nad Totenhemom

Kažu da je osveta najbolja kada se servira hladna, ali se Mančester Siti revanširao Totenhemu vrlo brzo. I servirao je vruću osvetu. Nije naravno to na istom nivou, ali bi ova pobeda mogla da bude vrlo bitna za Siti u borbi za titulu.

Sam Pep Gvardiola nije posle utakmice krio zadovoljstvo načinom na koji je njegova ekipa odigrala, ali je istakao i da neće moći da računa na Kevina de Brujnea protiv Mančester Junajteda. U pitanju je povreda zadnje lože.
"Oba tima imaju neverovatne igrače sa srcem i karakterom. Bila je to mentalno jako teška utakmica posle poraza u sredu, a znali smo da smo mogli da izgubimo Premijer ligu danas", rekao je Gvardiola.

Izabrane vesti

Potom je poentirao...
"Kao fudbaler nisam mogao da uradim ono što su danas uradili moji igrači. Titula je i dalje u našim rukama", rekao je Gvardiola.

Siti posle ove pobede ima bod više od Liverpula. Nije štedeo Gvardiola reči hvale ni za Liverpul koji je nazvao jednom od najboljih ekipa koje je video u životu.
"Igrali smo protiv neverovatnog tima kao što je Totenhem, borimo se za Premijer ligu sa najboljim timom Liverpula u istoriji, jednim od najboljih timova koje sam video u životu. Borićemo se do kraja i videćemo koliko daleko možemo da doguramo", rekao je Pep.

O strelcu jedinog pogotka, Filu Fodenu.
"On je vrlo dinamičan i daje nam dodatni intenzitet. Želeo sam više napada i agresije u šesnaestercu, a on nam to donosi svojim radom i sposobnošću. Igrao je dobro danas protiv vrhunksog tima", rekao je Gvardiola.

Maurisio Poketino je bio koncizan posle poraza.
"Bila je to neverovatna utakmica. Oba tima su se veoma snažno borila, možda smo zaslužili više. Ederson je bio igrač uakmice. Srećan sam. Razočaran sam rezultatom, ali srećan igrom. Naše sledeće tri utakmice će biti odlučujuće u dostizanju onoga što želimo ove sezone".

Foto: Reuters


tagovi

Pep Gvardiola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara