Ovaj Real igra savršen fudbal! Od 30 šuteva Roma primila samo tri gola i izbegla veliku blamažu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.09.18. | 23:09

Kraljevski klub ubedljiv na otvaranju elitnog takmičenja, Vučica daleko od one igre koja ju je krasila u finišu prošle sezone - 3:0

Tri vezana pehara Lige šampiona su tu, ali niko u ovom trenutku ne sme da kaže da Real Madrid nije ozbiljan favorit i za osvajanje četvrtog u nizu. Tim Đulena Lopetegija deluje rastrčano i razigrano, ubojito kao i sa Kristijanom Ronaldom u timu, a možda još i više. To je na svojoj koži večeras osetila Roma, koja je Santijago Bernabeu napustila sa tri primljena gola u svojoj mreži, a bez problema je mogla još toliko - 3:0 (1:0).

Svakome je jasno da je odlazak Portugalca oslabio najtrofejniji klub na planeti, ali je sa druge strane evidentno da su drugi igrači potpuno prodisali nakon što je Ronaldo otišao u Juventus. Pasovi su bili tečni, igra raznovrsna, a akcije kod poslednja dva gola prebrze za Rominu odbranu. Vučica je prošle sezone bila iznenađenje Lige šampiona, a ako sa ovim igračkim kadrom uspe da ponovi nešto slično to će se smatrati prvorazrednom senzacijom.

Izabrane vesti

Vučica je bila sabijena ispred svog šesnaesterca čitavo prvo poluvreme, ali je domaćin tek u poslednjim trenucima prvog dela igre stigao do vođstva. Danijele de Rosi je bespotrebno povukao Iska ispred samog šesnaesterca, ovaj je potom uzeo loptu i iz savršenog slobodnog udarca doveo svoj tim u vođstvo.

Taj gol je bio ključan kada je u pitanju konačan ishod meča, jer je Real sebi konačno skinuo omču moranja sa vrata i pustio Rimljane da se otvore na startu drugog dela igre, a onda su usledili ubitačni kontaranapadi.

Sve je bilo rešeno u 58. minutu, kada je Geret Bejl iz punog trka u svom stilu poslao neodbranjiv udarac u Olsenovu mrežu, dok se na potez meča čekalo do drugog minuta nadoknade. Marijano Dijaz je ušao u igru u poslednjih 17 minuta upravo umesto Velšanina, bilo je jasno da je željan dokazivanja pred Realovom publikom, a onda je svima stavio do znanja zbog čega je vraćen u glavni grad Španije.

CSKA iz Mosvke je izborio veliki bod na otvaranju Lige šampiona, iako je tokom najvećeg toka utakmice u Plzenju bio u potpuno podređenom položaju. Heroj ekipe Viktora Gončarenka bio je Nikola Vlašić, koji je konačan rezultat postavio u 95. minutu sa bele tačke (2:2).

Dvostruki strelac za domaćina bio je Mihael Krmenčik, dok je na početku drugog poluvremena mrežu domaćina pogodio Fedor Čalov i ponovo otvorio pitanje pobednika. Moskovljani posle svega viđenog mogu da budu više nego zadovoljni učinjenim na Dosan Areni.

REAL MADRID - ROMA 3:0 (1:0)
/Isko 45, Bejl 58, Marijano 90+3/

REAL MADRID (4-3-3): Navas - Karvahal, Ramos, Varan, Marselo - Kros, Kazemiro, Mordić (od 85. Sebaljos) - Bejl (od 73. Dijaz), Benzema (od 62. Asensio), Isko.

ROMA (4-3-3): Olsen - Florenci, Manolas, Facio, Kolarov - Zaniolo (od 54. Pelegrini), De Rosi, N'Zonzi (od 69. Šik) - Under, Džeko, El Šaravi (od 62. Peroti).

 

Foto: Action images


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara