Ovo nije počelo kako treba... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 19:50

Partizan poražen u premijernoj letnjoj proveri protiv podgoričke Budućnosti - 0:1

Ako se po jutru dan poznaje onda je jasno da će Savo Milošević imati velikih problema dok ne "zategne" crno-bele i dovede ih u optimalnu formu uoči početka nove sezone. Njegov renovirani tim Partizana poražen je u premijernoj letnjoj proveri u Užicu protiv Budućnosti iz Podgorice sa 1:0.

Naravno, tek je početak priprema, noge su verovatno i umorne od napornih treninga, ali poraz od crnogorskog tima svakako je važna opomena da opuštanja ne bi smelo da bude. Nije Partizan odigrao lošu utakmicu, Sejduba Suma predvodio je jedan crno-beli tim u prvih 45 minuta, a upravo preko njega Beograđani su propustili i najbolju priliku u tom delu igre. Igrao se 27. minut, Afrikanac odlično šutirao, ali pogodio samo prečku.

Izabrane vesti

Bilo je to 15-ak minuta nakon što su Podgoričani postigli ispostaviće se kasnije i pobedeonosni pogodak. Posle centaršuta sa desne strane Nemanja Miletić je loše reagovao i ostavio loptu za gostujućeg fudbalera Perovića, koji nije propustio takav poklon i matirao crno-bele. Stihijski su igrali u prvom poluvremenu i jedni i drugi, Partizan pretio najčešće preko agilnog Sume, ali nije uspevao da matira golmana Dragojevića.

Iskoristio je Savo Milošević ovu proveru da isproba sve fudbalere koji su mu bili na raspolaganju, a u drugih 45 minuta na teren je poslao novih 11 fudbalera.

I igrao je taj drugi tim znatno bolje, ali je opet nedostajalo sreće da se zatrese mreža Podgoričana. Najbolju priliku za crno-bele propustio je Đorđe Ivanović koji je pogodio stativu u 62. minutu. S druge strane i Budućnost je izvela nekoliko opasnih kontri i zapretila golu Beograđana, ali je na kraju presudio taj jedan pogodak Perovića iz prvog poluvremena.

PARTIZAN - BUDUĆNOST 0:1 (0:1)
/Perović 12/

Stadion: Slobode u Užicu.
Sudija: Petar Piper (Čačak).

PARTIZAN: N. Stevanović, N. R. Miletić, Dinga, Pavlović, Šehović. Šćekić, Smiljanić, Lakčević, Suma, S. Jovanović, Ožegović. Igrali su još: Kljajić, Pešukić, Ostojić, Vujačić, Milosavljević, Stevanović, Zdjelar, Đerlek, L. Pavlović, Stanojlović, Ivanović.

BUDUĆNOST: Dragojević, Vučić, Boljević, Damjanović. Milić. Mirković, Mijić. Terzić, Bakić, Stojisavljević. Perović. Igrali su još: Striković, Mijović, Mrvaljević, Bojović, Osmanović, Nikčević.

 Foto: Screenshot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara