Ožegović: Menjao bih sve golove za pobedu u derbiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.04.18. | 13:46

Crno-beli se okreću Kupu, poručuje mladi golgeter

Ognjen Ožegović je ublažio poraz Partizana u 157. večitom derbiju pogotkom sa bele tačke u nadoknadi vremena. Taj pogodak došao je prekasno da bi se unela neizvesnost u okršaj večitih, a dan nakon derbija mladi napadač je trezveno analizirao viđeno na stadion Rajko Mitić.
"Loše smo otvorili utakmicu, nismo uspeli da ostvarimo pas igru i Zvezda je presingom na sredini terena iskoristila naše greške. Možda se činilo sa strane da imaju veću želju za pobedom, ali mogu da dam život za svakog igrača da niko nije imao veću želju od nas. Jednostavno, splet nesrećnih okolnosti u prvih dvadeset minuta posle kojih je bilo teško izdići se posle takvog udarca. Drugo poluvreme je put i pokazatelj kako treba igrati", ističe Ožegović u razgovoru za zvanični sajt Partizana.

Derbi je ostao i u senci nereda na tribinama, kako je to uticalo na vas?
"Dešavanja na tribinama su usledila u trenutku kada smo igrali dobro i pritiskali protivnika. Dosta je bilo ispresecane igre."

Izabrane vesti

Dva sjajna šuta Zorana Tošića nisu završili u mreži rivala?
"Dva penala su bila na meni u dva derbija, ali nažalost osim onog u prvom derbiju za mene ovaj drugi mi ništa ne znači. Bambi je odlično šutirao, ali sreća nije bila na našoj strani, negde je nismo ni zaslužili. Žao mi je što Bambi nije više igrao jer je iskusan igrač sa mnogo utakmica ovakvog naboja i sigurno je da nam mnogo znači. Istina je da bih menjao sve golove u sezoni za pobedu u derbiju."

Vremena za kukanje nema, već u sredu na programu je utakmica polufinala Kupa Srbije sa ekipom Čukaričkog.
"Ostaje nam da se okrenemo Kupu i da u nama proradi inat i pobedimo sve utakmice do kraja", zaključio je Ožegović.

Foto: MN press


tagovi

Ognjen Ožegović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara