Komentari na vest

Pablo Mouče se vratio u Prvu ligu Argentine

B

Berardi10

pre preko 2 godine

E kad se sjetim kupa protiv CSK Celareva, o jadu se zabavio mouchenik da predje igraca..i nije uspio
f

footballfactory

pre preko 2 godine

Zaista sam ubedjen da vecina Juznoamerikanaca u Zvezdi, koji su okarakterisani kao promasaji, su zapravo odlicni igraci koji se iz raznih i razlicitih razloga nisu snasli u Evropi...Mouce, pre njega Salas, Barkos, Molina...
T

Triumfi

pre preko 2 godine

Kako koji... Ali im je zajedničko da ih Zvezda dovodi kad su u najgorem stanju. I što se tiče forme i mentalno. Barkos je dokazao da je igračina, ali Mouče da je prosek. Svakako i to je bolje od onog što je igrao u Zvezdi. Ruku na srce, imao je i ulogu koja mu ne leži, čovek izrazit levak, bukvalno nisam video čoveka koji ima slabiju desnu nogu. A igrao desno krilo. Pa moja baba je mogla da ga čuva, kad svaki dribling mora u sredinu na levu nogu, a nije brz. To je bila greška struke, doveli čoveka, a nemaju pravu rolu za njega. U Argentini je poslednjih godina ili igrao desetku, ili levo krilo. Jer iskreno ima jako dobru levicu, centaršut u trepavicu i zna da pogodi gol. To na desnom krilu nije mogao nikako. Ali čak da je i dobio u Zvezdi ulogu koja mu savršeno leži, ne bi bio ništa posebno, nikad ne bi mogao da napravi razliku kao Katai na primer.
9

951357

pre preko 2 godine

Zato sto kod nas ako ne da 4 gola i ima 3 asistencije u prve dve utakmice, odmah krecu strucnjaci pljuvaci koji tog istog igraca samo pljuju bez ikakvog osnova. Tako je bilo tada, tako je i sada.
E

E MOJ

pre preko 2 godine

moučeniče