Palermo na korak od Serije A (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.06.18. | 22:44

Sicilijanci zasluženo slavili na Renco Barberi - 2:1

Palermo je na korak od povratka u Seriju A. Ekipa Roberta Stelonea večeras je na svojoj Renco Barberi posle preokreta savladala Frozinone i došla do minimalne zalihe pred revanš za tri dana, ali prema svemu prikazanom na ovom meču ima razloga za optimizam - 2:1 (1:1).

Jer, sve što je ekipa Morena Longa uradila u večerašnjoj utakmici dogodilo se u prvih pet minuta. Kamilo ćano je na samom početku utakmice postigao jedan od lepših golova u sezoni. Opalio je sa 25 metara udaljenosti, a lopta je završila u rašljama gola Alberta Pominija.

Izabrane vesti

Narednih 85 minuta utakmice protekli su u apsolutnoj dominaciji domaćeg tima, u čijoj je postavi tokom čitave utakmice bio srpski defanzivac Slobobodan Rajković.

Presudni trenutak utakmice dogodio se u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Antonio la Gumina doneo izjednačenje Sicilijancima i najavio još veće nalete u drugom poluvremenu.

Palermo je silovito nadapadao tokom drugih 45 miminuta, ali je onda kada je izgledalo da će Frozinone ipak uspeti da sačuva svoju mrežu usledio pravi šok za goste. Bio je to korner za domaćina, Pavel Davidovič je poslao neugodnu loptu na vrh peterca, a tamo je na pogrešnom mestu bio nesrećni Emanuele Teranova, koji je nesmotreno pogodio svoju mrežu.

Igrači Palerma su ovu pobedu gotovo podjednako proslavili kao da je već večeras obezbeđen povratak u Seriju A. Ipak, do tog cilja je ostalo još 90 minuta igre, ali Frozinone mora da pruži daleko više nego što je to učinio večeras, ukoliko misli da nadoknadi zaostatak iz večerašnje utakmice.


tagovi

Slobodan Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara