Slavlje Norvežana
Slavlje Norvežana

Panama nema čemu da se nada (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 20:53

Nova pobeda Norvežana, ovaj put nad učesnikom Mundijala od 1:0

Prošlo je 18 godina, čitavo jedno punoletstvo otkako je Norveška učestvovala na velikom takmičenju, a da li je konačno sazrela da se vrati na veliku scenu saznaćemo u sledećem ciklusu.

Nema šta, na dobrom su putu, posebno otkako im je na klupu seo legendarni Šveđanin Lars Lagerbek, prekaljeni stručnjak koji zna kako se ide na velika takmičenja. Njegov uticaj na igru ove selekcije već se vidi, pošto su Norvežani postali nepobedivi na poslednjih nekoliko prijateljskih mečeva.

Izabrane vesti

Večeras su uzeli meru Panami, koja ide na Mundijal u Rusiju kao totalni autsajder i teško da ima čemu da se nada. U grupi sa Belgijom, Engleskom i Tunisom, ova reprezentacija nema nikakve šanse, a ako nešto drastično ne popravi u narednih nekoliko dana. Večeras ni na šta nisu ličili...

MOZZART KVOTE
Panama poslednja u grupi - kvota 1,55

Za jedni pogodak na meču pobrinuo se hitronogi Džoš King, koji je već četvrtom minutu matirao odbranu gostiju. Napadač Bornmuta uspeo je da zatrese mrežu rivala na drugom vezanom meču za Norvešku. Pre nekoliko dana postigao je pogodak u pobedi nad Islandom od 3:2, a spomenimo da se ovaj tim nalazi u seriji od četiri vezana trijumfa.

Istina, u prijateljskim mečevima, ali dok drugi tapkaju u mestu, Norveška svakog dana raste.

Foto: Action Images


tagovi

reprezentacija NorveškePanama

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara