Panenka kad joj vreme nije: Partizan pomilovao Želju, Milosavljević naučio da ne može svako kao Zidan

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 12:32

Bez golova u derbiju Grupe B na Kupu prijateljstva

Ubedljivih 4:0 protiv Videotona na startu takmičenja, ali navala kadetske selekcije Partizana (igrači rođeni 2001. i kasnije) zatajila je protiv Željezničara u derbiju Grupe B na Kupu prijateljstva na Zlatiboru, pa je meč završen bez golova.

Rezultat za kojim bi Partizan morao da žali pošto je u 65. minutu, posle prekršaja nad Strahinjom Pavlovićem, imao priliku da sa penala postigne gol koji bi ga doveo na korak od plasmana u narednu rundu takmičenja.

Izabrane vesti

Međutim, Ivan Milosavljević je previše samouvereno prišao lopti, kao da je malo previše kao klinac gledao asove kakvi su Zinedin Zidan, Andrea Pirlo ili Frančesko Toti. Pokušao je “panenkom“ da prevari Jasmina Kršića... Možemo samo da zamislimo kako se osećao kad je video Kršića kako mu iz sedećeg položaja hvata živu loptu.

Ali dobro, ne zove se ovaj turnir slučajno Kup prijateljstva. Za sve učesnika ima još dovoljno vremena da svi dobro izuče lekcije koje su dobili. Uostalom, mogao je i Kasanović samo koji minut kasnije da donese pobedu sarajevskom timu, ali je Vukanić fantastično reagovao i paradom spasao Partizanov gol. Na kraju, niko nema razloga da bude potpuno nezadovoljan.

(FOTO: ecfc.rs)


tagovi

FK Željezničar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara